Ръчна машинка за подстригване Karlie

Този продукт не може да бъде закупен!

Ръчна машинка за подстригване Karlie

Ръчна машинка за подстригване Karlie Германия с ГАРАНЦИЯ 5 ГОДИНИ

Класическо изпълнение на традиционната ръчна машинка за подстригване на малки кученца или за оформяне между основните подстрижки. Удобна за всички случаи когато няма възможност за използване на електрическа машинка за подстригване. Направена от висококачествена стомана, със специална опора за основните пръсти, осигурява лесна и безпроблемна работа. Препоръчва се ако няма да се използва дълго време машинката да се държи леко мазна ( например с спрей-масло ) за да се предпази от ръждясване.

Съвети при употреба:

Кожата и козината имат много функции. Козината предпазва от горещина, студ и влага, защитава от травми и има сензорна фумкция. Вашето куче има шанса да бъде здраво и подвижно, ако полагате грижа за него още от малко. Научете вашето куче, че това е нормална процедура, сложете го на нехлъзгава повърхност ( стол или маса ) на ниво според вашия ръст. Така вие ще можете да достигнете до всяка негова част, а вашето куче ще се радва на близоста ви и няма да иска да избяга. Грижата за козината укрепва имунната система и спомага за по-дълбока връзка между човека и кучето.

Производител Karlie GmbH Германия

Производител: Karlie

прегледи 364

За повече информация, поръчки и въпроси можете да се свържете с нас на телефон 0893 376 705 и на електронната поща (натиснете тук)

Свързани продукти