Син Макропод

Този продукт не може да бъде закупен!

Син Макропод

Артикул код: 9878

Научно наименование: Macropodus opercularis, Labrus opercularis Общо наименование: Райска риба, Макропод Семейство: Belontiidae Вид: Лабиринтови риби Максимален размер: 6 см Продължителност на живота: 6 години Естествени местообитания: Източна Азия-блата Минимален аквариум: 10 литра Положение: Средната до горната част на аквариума Съжителство: Много приятни риби за сборен аквариум, но през размножителния си период са териториални. Описание: Райските рибки са много красиви и интелигентни. Те се предлагат в различни цветове като сини, червени и албиноси. По принцип много приятни риби, но две мъжки на едно място понякога се бият до смърт (като Сиамските Бети). Тези рибки се радват много на живи плаващи растения.
Температура 17°С – 27°С
pH 6 – 7.8
Твърдост 5° – 20°
Развъждане: Лесни за отглеждане риби. Рибата изгражда гнездо от балончета на повърхността в плаващите растения. За да се предизвика размножаване, предоставете много плаващи растения с деликатни листа, повишаване на температурата на водата и намаляване на водния поток и нивото. Полова различие: Мъжките имат по-дълги, по-ярко оцветени перки. Хранене: Люспи и гранулирани храни. Темперамент: По принцип приятни, но две мъжки на едно място ще се борят интензивно. Общи Болести: Няма специфични за вида

Производител: 8in1

прегледи 187

За повече информация, поръчки и въпроси можете да се свържете с нас на телефон 0879 801 808 и на електронната поща (натиснете тук)

Свързани продукти