Скалибор каишки

Този продукт не може да бъде закупен!

Скалибор каишки

Артикул код: 62

*ПРОДУКТЪТ НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ЗАКУПЕН ОНЛАЙН!

Scalibor® Protector Band е първият продукт, който успява да защити вашето куче срещу пясъчни мухи и кърлежи в продължение на 6 месеца.

Действие:

Веднага след поставянето му на врата на кучето, започва да се освобождава активната съставка, делтаметрин, която от своя страна се разпространява бързо и равномерно по кожата на кучето, докато обхване цялото тяло. За разлика от другите традиционни противопаразитни нашийници, при този освобождаването на активната съставка не става чрез изпарение, при което се избягва загуба на активна съставка и разнасяне на неприятни миризми и се достига по-голяма ефикасност.

Приложение:

Оставете разстояние от 2 пръста между врата и нашийника. Преди да го поставите, премахнете излишния прах по повърхността на нашийника с помощта на мокра кърпичка. За оптимална ефикасност, веднъж месечно почиствайте нашийника с влажна кърпичка. Понякога при поставяне на Scalibor® Protector Band може да се прояви алергична реакция. Съветваме ви в този случай да свалите нашийника и да измиете засегнатата зона. Симптомите след това трябва да изчезнат.

Срок на действие:

- 6 месеца защита от кърлежи.

- 5 до 6 месечен ефект срещу ухапване от флеботомуси.

- 5 до 6 месечен летален ефект при 40-70% от флеботомусите.

- 4 месеца защита от бълхи.

- 6 месечен ефект срещу ухапване от възрастни комари.

3.3, 3 гласа

прегледи 3236

За повече информация, поръчки и въпроси можете да се свържете с нас на телефон 0879 801 808 и на електронната поща (натиснете тук)

Свързани продукти