Скуут репелент за прогонване на кучета, котки и птици, 150 гр.

Скуут репелент за прогонване на кучета, котки и птици, 150 гр.
В наличност

Цена: 20.68 лв.


Артикул код: 96323

За поръчки: (0879) 801 808

МОНДО ВЕРДЕ СКУУТ РЕПЕЛЕНТ СРЕЩУ ПТИЦИ, КУЧЕТА И КОТКИ

Репелентът е под формата на водоразтворим прах. Вече разреден, продуктът се напръсква на места, където котките, кучетата и птиците се очаква да се появят.
Репелентът съдържа 88 % aлуминиево-амониев сулфат додекахидрат - вещество, слабо доловимо за човешкото обоняние, но изключително неприятно за животните. Животните имат навик да оставят екскрементите си на местата, които обитават, за да предпазят територията си или където откриват миризма на други животни от същия вид.

SCOOT ги кара да усещат миризма и вкус, различни от познатите им и ги принуждава да потърсят друго място, където да почиват и да се изходят. Продуктът не е опасен за хора, животни и растения. Не вреди на животните, които искате да прогоните, нито ги убива, а само ги отблъсква от зоната напръскана с препарата.

Репелентът "SCOOT" е подходящ за обработка на первази, покриви, балкони, стени, дворове, тревни площи и други повърхности и места, където кацат птици и се разхождат кучета и котки и създават проблеми.

Начин на употреба:
SCOOT се прилага чрез напръскване. 150 гр. от продукта се разтваря в 2 литра гореща вода в голям съд или пръскачка и се разбърква добре. След като разтворът се охлади, се долива още 6 литра студена вода. С получените 8 литра разтвор можете да се обработи 100 кв. метра. За по-малки площи, намалете пропорционално количеството на продукта и на разтвора.

Важно: Винаги напълно почиствайте площите от изпражнения преди обработка като ги съберете и измийте мястото с обилно количество вода (не използвайте киселинни препарати, защото те намаляват ефективността на продукта). Изчакайте да изсъхне и тогава направете обработката.

Направете втора обработка 15 дни след първата, а след това повтаряйте веднъж месечно до изчезване на набезите. Повторете обработката, ако продуктът се отмие при дъжд, наводняване или напояване.

ВНИМАНИЕ: Съхранявайте в оригиналната опаковка, на хладно, далече от пряка слънчева светлина и източници на топлина.
Пазете опаковката и етикета като справка за всяка бъдеща употреба.
Не изхвърляйте опаковката в околната среда. Избягвайте контакт с кожата и очите.
Да се съхранява извън обсега на деца.
Преди употреба прочетете етикета.

Опаковка: 150 гр.

Производител: Mondo Verde, Италия

Марка: Mondo Verde

5.0, 1 гласа

прегледи 222

За повече информация, поръчки и въпроси можете да се свържете с нас на телефон 0879 801 808 и на електронната поща (натиснете тук)

Свързани продукти