Снакс за кучета Beaphar Joint Care Snack с агнешко, говеждо и пилешко, 175гр

Снакс за кучета Beaphar Joint Care Snack с агнешко, говеждо и пилешко, 175гр
В наличност

Цена: 11.75 лв.


Артикул код: 111648

За поръчки: (0879) 801 808

Никое куче няма да откаже от снакса за кучета Beaphar Joint Care Snack. А причината за това е страхотният вкус на агнешко, говеждо и пилешко. Добавени са също глюкозамин и екстракт от зеленоуста мида, които подпомагат здравите стави, както и развитието и поддържането на сухожилията и съединителната тъкан.

Апетитно лакомство с вкус на месо. Припомняме, че глюкозаминът доказано подпомага изграждането на хрущялите и на свой ред възстановява ставната тъкан, което позволява по-плавно движение на ставите и връзките. Екстрактът от зеленоуста мида пък е естествен източник на хондроитин и ще спомогне за поддържането на здрав хрущял. 

Зеленоустата мида на прах пък е естествен източник на хиндроитин, който също спомага за поддържането на здрав хрущял и често се използва в здравеопазването при хората поради своите противовъзпалителни ефекти. Размерът, теглото, възрастта и скоростта на растеж могат да увеличат напрежението на ставите и проблемите да се задълбочат.

Ако забележите промяна в поведението на вашето куче, като нежелание да ходи на разходка или проблем с изкачването на стълбите, то може да има възпалени стави.

Употреба: За най-добри резултати хранете с една пръчка на ден като почерпка или награда. Може да се счупи на малки парченца и да се храни през целия ден. Кучетата трябва да се контролират по всяко време, докато се хранят. Снаксът не е подходящ за кучета под четири месеца. Винаги дръжте на разположение прясна питейна вода.

Съхранение: Да се съхранява на хладно и сухо място. Само за консумация от животни.

Състав: зърнени храни, месо и месни продукти ( 7% птиче, 4% говеждо, 4% агне), зеленчуци, зеленчукови протеини, масла и мазнини, мекотели и ракообразни ( 2% глюкозамин , 2% зеленоуста мида на прах)

Анализ: суров протеин 23%, сурови фибри 0.5%, сурови масла и мазнини 4%, сурова пепел 4.5%, влага 16%, омега 6 0.2%.

Марка: Beaphar

прегледи 31

За повече информация, поръчки и въпроси можете да се свържете с нас на телефон 0879 801 808 и на електронната поща (натиснете тук)

Свързани продукти