Специален комплект от брояч на балончета и възвратен клапан

Този продукт не може да бъде закупен!

Специален комплект от брояч на балончета и възвратен клапан

Артикул код: 9670

Стъклен брояч на балончета: Ocean Free Super Crystal CO2 Bubble Counter е изработен от прозрачен материал, за да може лесно и безпроблемно да се следят процесите, извършваши се в него. Той изпуска балончета на всеки 3 секунди. Изработен е от първокачествени материали, които гарантират неговия дълъг експлоатационен живот.
Стъклен възвратен клапан: Ocean Free Super Crystal CO2 Check Valve предотвратява проникването на аквариумна вода обратно в CO2 бутилката в случаите, когато налягането в нея спада поради изчерпване на газа. Този клапан може да се използва като аксесоар и за други уреди - примерно като възвратен клапан за въздух, подходящ за всички видове аератори. Спира изтичането на вода от въздушната помпа в случай на късо съединение, внезапно спиране на тока или при отстраняване на филтъра от аквариума. Изработен е от първокачествени материали, които гарантират неговия дълъг експлоатационен живот.

Производител: QIAN HU

прегледи 170

За повече информация, поръчки и въпроси можете да се свържете с нас на телефон 0879 801 808 и на електронната поща (натиснете тук)

Свързани продукти