Специален тор за растения - Тропика - Подходящ за аквариуми с много и бързо растящи растения - насипен

Специален тор за растения - Тропика - Подходящ за аквариуми с много и бързо растящи растения - насипен
В наличност

Цена: 8.10 лв.


Артикул код: 12618

За поръчки: (0879) 801 808

Специален тор за растения - Тропика - Подходящ за аквариуми с много и бързо растящи растения - насипен Предлага се насипен вариант от разфасовка 5л

Специализиран тор

Специализирания тор е с азот и фосфор е лесно и точно дозиран с включена помпа. Съдържа азот и фосфор за бързо развиваща се и взискателни растения Съдържа желязо, манган и жизненоважни микроелементи Подходящ за аквариуми с много и бързо растящи растения Как да използвате продукта Специализирания тор се добавя всяка седмица, когато водата се сменя. Препоръчваме 5 мл на 50 L вода. Специализираният тор съдържа, в допълнение към хранителни микроелементи, всички основни макро-хранителни вещества. Торът е особено подходящ, когато растенията демонстрират липса на храна. Все пак, имайте предвид, че ако започне растежа на водораслите, Специализиран тор ще насърчава този растеж.
Специализиран тор съдържа азот (N) и фосфор (P). Следователно дозата трябва да се адаптира към равнището на усвояване на растенията, за да се избегне нежелателния растеж на водораслите. Смяна на водата не само намалява концентрацията на хранителни вещества във водата, но също така премахва водораслите, останки и други натрупани елементи от водата в аквариума.

 

Произведено в ЕС

Вносител за БГ: Колорит АА ЕООД

Гр.Стра Загора ул. Илия Куртев 2

Тел:0888197516; 0894834004

Производител: TROPICA

прегледи 329

За повече информация, поръчки и въпроси можете да се свържете с нас на телефон 0879 801 808 и на електронната поща (натиснете тук)

Свързани продукти