Специален тор за растения - Тропика - Подходящ за аквариуми с много и бързо растящи растения - 125мл

Специален тор за растения - Тропика - Подходящ за аквариуми с много и бързо растящи растения - 125мл
В наличност

Цена: 21.00 лв.


Артикул код: 12617

За поръчки: (0879) 801 808
Специален тор за растения - Тропика - Подходящ за аквариуми с много и бързо растящи растения

Специализиран тор

Специализирания тор е с азот и фосфор е лесно и точно дозиран с включена помпа. Съдържа азот и фосфор за бързо развиваща се и взискателни растения Съдържа желязо, манган и жизненоважни микроелементи Подходящ за аквариуми с много и бързо растящи растения Как да използвате продукта Специализирания тор се добавя всяка седмица, когато водата се сменя. Препоръчваме 5 мл на 50 L вода. Специализираният тор съдържа, в допълнение към хранителни микроелементи, всички основни макро-хранителни вещества. Торът е особено подходящ, когато растенията демонстрират липса на храна. Все пак, имайте предвид, че ако започне растежа на водораслите, Специализиран тор ще насърчава този растеж.
Специализиран тор съдържа азот (N) и фосфор (P). Следователно дозата трябва да се адаптира към равнището на усвояване на растенията, за да се избегне нежелателния растеж на водораслите. Смяна на водата не само намалява концентрацията на хранителни вещества във водата, но също така премахва водораслите, останки и други натрупани елементи от водата в аквариума.

Произведено в ЕС

Вносител за БГ: Колорит АА ЕООД

Гр.Стра Загора ул. Илия Куртев 2

Тел:0888197516; 0894834004Производител: TROPICA

прегледи 437

За повече информация, поръчки и въпроси можете да се свържете с нас на телефон 0879 801 808 и на електронната поща (натиснете тук)

Свързани продукти