Сребърна тетра

Този продукт не може да бъде закупен!

Сребърна тетра

Артикул код: 12255

Размер: L

БЪРЗИ СТАТИСТИКА
Минимален аквариум: 10 литра
Грижа Level: Лесно
Темперамент: Мирно
Водни Условия: 17-27 ° C, KH 4-8, рН 5.8-8.5
Max. Размер: 5см
Color Форма: Черен, Жълт
Диета: всеяден
 
Family: Characidae
 

 

преглед

The Silver Tip Tetra е кръстен на най-блестящи бели / сребърни върховете на перките си. Този елегантен и пъргав член на семейството Characidae създава красива и активно плитчина в почти всеки сладководен аквариум. Въпреки, че тялото му е най-вече в златист цвят, на основата на опашката има черен цвят, който се простира в опашката.

Native да реките и потоците от Южна Америка, тази общност е привърженик, мирна риба наслаждава достатъчно скривалища сред растения, скали и корени. The Silver Tip Tetra е идеален в общ аквариум с други рибките с подобен размер и темперамент. Тъй като Silver Tip Tetra е училищно риба, пази Hasemania Нана в групи по шест или повече.

The Silver Tip Tetra породи от време на време в домашния аквариум настройка, но в болница или "развъждане резервоар" ще бъде необходимо. По време на размножителния, женската Silver Tip Tetra ще покаже по-пълно търсите корема, която помага да се различават от мъжките. Леко кисела вода е най-доброто за оптимални условия на отглеждане. След яйцата започват да се излюпват, 12 до 15 часа след като е бил поставен, премахване на родителите ще се намали броят на Скара загубени за хищничество.

The Silver Tip Tetra ще приеме много малки храни като скариди или водни бълхи, замразява сушени хирономус и тубифекс, микро пелети храна, както и високо качество храна на люспи.

Производител: 8in1

прегледи 291

За повече информация, поръчки и въпроси можете да се свържете с нас на телефон 0879 801 808 и на електронната поща (натиснете тук)

Свързани продукти