Тракер MyKi PET - устройство за проследяване и обучение

Тракер MyKi PET - устройство за проследяване и обучение
В наличност

Цена: 225.00 лв.

!!! ВАЖНО !!! Комплекта включва предплатена карта от Mtel за 12 месеца. Този пакет дава възможност тракера да ви служи във всяка една държава член на Европейския съюз, без ограничение и без доплащане за роуминг.

В СИМ картата е включен нужният интернет пакет за работата на устройството в рамките на 12 месеца и не се налага никакво доплащане.

***

MyKi Pet e устройство, което позволява проследяване на домашни любимци по всяко време и навсякъде.

MyKi Pet комбинира функциите проследяване, измерване на активността и подаване на команда към животното. Той дава възможност на стопаните да защитят лесно своя домашен любимец от изгубване.

Със своите 28 грама, той е най - лекият сред конкурентите си. Създаден удобно за животното, MyKi Pet е подходящ и за малки, и за големи домашни любимци - кучета и котки, както и за животни от селското стопанство.

Лесното за използване мобилно приложение позволява на стопанина да следи на мобилен телефон или таблет локацията, преминатия маршрут и настоящето действие на животното.

MyKi Pet накратко:

- MyKi Pet използва тройна локализация - GPS, LBS, Wi-Fi. Така собственикът знае с точност до 10 метра местонахождението на своето животно дори в закрити пространства.

- MyKi Pet проследява в реално време, изпраща редовно информация за локацията.

- Мобилното приложение MyKi Pet е достъпно за Android и iOS – инсталира се лесно.

Основни хараkтеристики:

- MyKi Pet e влаго- и прахоустойчив. Независимо дали навън вали или Вашият домашен любимец е намокрил MyKi Pet, устройството продължава да функционира и да Ви показва къде се намира любимецът Ви.

- MyKi Pet знае кога домашният любимец е в къщи и автоматично създава зона за сигурност. В допълнение собственикът може да създаде зона за сигурност около мястото на разходка. Която и зона за сигурност да бъде напусната, стопанинът ще получи нотификация.
В икономичен режим ( в зона на сигурност), докато MyKi Pet е свързан с домашния интернет, батерията му може да издържи до 120 часа.

- Можете да следните едно и също устройство от неограничен брой мобилни телефони. За целта доверените лица трябва да разполагат с данните, с които сте регистрирали тракера.
В един акаунт можете да добавите до 5 MyKi Pet устройства и да ги следните едновременно.

- MyKi Pet пристига в кутийка с каишка, тракер и Упътване за употреба.

- MyKi Pet е с вграден акселерометър.

- Нетоксични и безвредни за кожата на животното материали.

Предимства:

  • Единственият тракер в света, който позволява да се подават команди към домашния любимец дистанционно чрез устройството. MyKi Pet издава 4 различни звука, с които можете да тренирате Вашия домашен любимец да изпълнява различни команди с лекота.
  • Устройството тежи едва 28 грама и е с размери 45 х 37 х 17mm..
  • Микро USB зарядното устройство го прави удобен за използване в автомобил.

Производител: Алтерко Роботикс

5.0, 2 гласа

прегледи 1013

За повече информация, поръчки и въпроси можете да се свържете с нас на телефон 0893 376 705 и на електронната поща (натиснете тук)

Свързани продукти