Тракер MyKi PET - устройство за проследяване и обучение

Тракер MyKi PET - устройство за проследяване и обучение

Не е в наличност

Цена: 247.50 лв.


Артикул код: 37966

За поръчки: (0879) 801 808

!!! ВАЖНО !!! Комплекта включва предплатена карта от Mtel за 12 месеца. Този пакет дава възможност тракера да ви служи във всяка една държава член на Европейския съюз, без ограничение и без доплащане за роуминг.

В СИМ картата е включен нужният интернет пакет за работата на устройството в рамките на 12 месеца и не се налага никакво доплащане.

***

MyKi Pet e устройство, което позволява проследяване на домашни любимци по всяко време и навсякъде.

MyKi Pet комбинира функциите проследяване, измерване на активността и подаване на команда към животното. Той дава възможност на стопаните да защитят лесно своя домашен любимец от изгубване.

Със своите 28 грама, той е най - лекият сред конкурентите си. Създаден удобно за животното, MyKi Pet е подходящ и за малки, и за големи домашни любимци - кучета и котки, както и за животни от селското стопанство.

Лесното за използване мобилно приложение позволява на стопанина да следи на мобилен телефон или таблет локацията, преминатия маршрут и настоящето действие на животното.

MyKi Pet накратко:

- MyKi Pet използва тройна локализация - GPS, LBS, Wi-Fi. Така собственикът знае с точност до 10 метра местонахождението на своето животно дори в закрити пространства.

- MyKi Pet проследява в реално време, изпраща редовно информация за локацията.

- Мобилното приложение MyKi Pet е достъпно за Android и iOS – инсталира се лесно.

Основни хараkтеристики:

- MyKi Pet e влаго- и прахоустойчив. Независимо дали навън вали или Вашият домашен любимец е намокрил MyKi Pet, устройството продължава да функционира и да Ви показва къде се намира любимецът Ви.

- MyKi Pet знае кога домашният любимец е в къщи и автоматично създава зона за сигурност. В допълнение собственикът може да създаде зона за сигурност около мястото на разходка. Която и зона за сигурност да бъде напусната, стопанинът ще получи нотификация.
В икономичен режим ( в зона на сигурност), докато MyKi Pet е свързан с домашния интернет, батерията му може да издържи до 120 часа.

- Можете да следните едно и също устройство от неограничен брой мобилни телефони. За целта доверените лица трябва да разполагат с данните, с които сте регистрирали тракера.
В един акаунт можете да добавите до 5 MyKi Pet устройства и да ги следните едновременно.

- MyKi Pet пристига в кутийка с каишка, тракер и Упътване за употреба.

- MyKi Pet е с вграден акселерометър.

- Нетоксични и безвредни за кожата на животното материали.

Предимства:

  • Единственият тракер в света, който позволява да се подават команди към домашния любимец дистанционно чрез устройството. MyKi Pet издава 4 различни звука, с които можете да тренирате Вашия домашен любимец да изпълнява различни команди с лекота.
  • Устройството тежи едва 28 грама и е с размери 45 х 37 х 17mm..
  • Микро USB зарядното устройство го прави удобен за използване в автомобил.

Производител: Алтерко Роботикс

5.0, 2 гласа

прегледи 1072

За повече информация, поръчки и въпроси можете да се свържете с нас на телефон 0879 801 808 и на електронната поща (натиснете тук)

Свързани продукти