Укритие за влечуги Zoo-Med Reptishelter 3 в 1

Укритие за влечуги Zoo-Med Reptishelter 3 в 1
В наличност

Цена: 30.72 лв.


Артикул код: 8272

За поръчки: (0879) 801 808

Zoomed Repti Shelter 3 in 1 cave small 15 cm – Зоомед укритие за влечуги 3 в 1 малко

Идеалнo за гущери и змии

Предоставя естествено укритие за змии, гущери, земноводни и безгръбначни. Помага за предпазване от стрес, проблеми при смяна на кожата и яйцеснасянето.

Предоставя влажен микроклимат, който е много важен при смяната на кожата и за правилните дихателни функции на влечугите и земноводните.

Предоставя място за гнездо, позволявайки Ви да развъждате някои малки гущери и змии.

Инструкция за употреба: Извадете от опаковката и почистете, като използвате препарат за измиване на чинии и топла вода. След подсушаване със чиста кърпа, поставете укритието в терариума. Не поставяйте укритието директно върху или под източника на топлина на терариума! За да създадете влажен микроклимат, поставете вътре навлажнен терариумен мъх или пресовани кокосови влакна- Eco Earth в долната част на укритието и затворете с капака. Периодично навлажнявайте постелката вътре. Можете да използвате укритието и без да го навлажнявате, ако използвате подходяща суха постелка – Zoomed Aspen snake bedding( постелка за змии) или Zoomed Repti Bark ( дървени кори). За да използвате укритието като гнездо за снасяне, поставете навлажнен вермикулит или ситни камъчета. Периодично проверявайте за яйца. Намерете подходяща информация специално за вашия любимец относно развъждането и успешното излюпване на яйцата.

Почистване: Периодично почиствайте укритието, като го изваждате от терариума, махнете сбитата част от постелката. Ако е необходимо измийте цялото укритие със препарат за чинии и вода. Подсушете с кърпа и поставете подходяща постелка.

Внимание! Да се използва само за влечуги! Пазете от достъп на деца!

Производител: Зоомед, Сакраменто, САЩ

Марка: Zoo Med

5.0, 1 гласа

прегледи 648

За повече информация, поръчки и въпроси можете да се свържете с нас на телефон 0879 801 808 и на електронната поща (натиснете тук)

Свързани продукти