Успокояващи капки с феромони за котки Beaphar CatComfort Calming Spot On

Успокояващи капки с феромони за котки Beaphar CatComfort Calming Spot On
В наличност

Цена: 30.00 лв.


Артикул код: 136018

За поръчки: (0879) 801 808

Успокояващи капки с феромони за котки Beaphar CatComfort Calming Spot On

Използвайки феромони, разпознати от вашата котка, CatComfort

и помага да се чувства спокойна, където и да се намира и помага за намаляване на често срещани проблеми като мяукане, агресивно държание, криене и драскване или общо чувство на безпокойство.

Beaphar CatComfort е полезен, когато котките са изправени пред нови преживявания, като периоди на обучение и срещи с други котки, непозната среда като нов дом, пътувания, посещение при ветеринарния лекар или други стресови ситуации като гръмотевични бури, фойерверки и силни звуци.

CatComfort съдържа копие на естествено произведения феромон за успокояване на котките, който веднага се разпознава от тях. Естествено се произвежда от майката, когато кърми котенцата си.

Пипетата трябва да бъде поставена поне 15 мин. по-рано преди стресова ситуация.

Beaphar CatComfort Calming Spot-On е подходящ за котки от всички породи от момента, в който напуснат котилото. Ефектът на всеки спот-он трае до 1 седмица. Приложете отново, ако е необходимо. 

Не използвайте върху наранена кожа. Ако се появи дразнене на кожата, потърсете ветеринарен съвет. Успокояващи капки с феромони за котки Beaphar CatComfort Calming Spot On

Марка: Beaphar

прегледи 22

За повече информация, поръчки и въпроси можете да се свържете с нас на телефон 0879 801 808 и на електронната поща (натиснете тук)

Свързани продукти