Успокояващ дифузер с феромони за кучета Beaphar Cani Comfort

Успокояващ дифузер с феромони за кучета Beaphar Cani Comfort
В наличност

Избери вариант:

Цена: 45.89 лв.


Артикул код: 111636

За поръчки: (0879) 801 808

Успокояващ дифузер с феромони за кучета Beaphar Cani Comfort идва на помощ при проблемно поведение като лай, гризане на мебели, маркиране с урина, прекомерно облизване и драскане. Тайната му е във феромоните, за които е доказано, че намаляват общото безпокойство, причинено от ежедневен стрес. Предлага се в комплект с един пълнител с феромони.

Успокояващ дифузер с феромони за кучета Beaphar Cani Comfort съдържа феромон, който е разпознаваем моментално от кучетата. Той се произвежда естествено от женското куче, когато кърми кученцата си. 

Успокояващ дифузер с феромони за кучета Beaphar Cani Comfort е изключително лесен за употреба. Просто се поставя в контакта в избрана от вас зона на дома и ще се грижи за спокойствието на лаещото четириного в следващите 30 дни. Подходящ е за кучета от всички възрасти. Насърчава чувствата на успокоение и безопасност.

Как се използва дифузерът?

Препоръчително е да се сложи в стаята, в която кучето прекарва по-голямата част от времето си. Използва се непрекъснато, не се изключва, когато излизате от къщата, нито през нощта. Сменете спрея след 30 дни или когато видите, че е празен. Използвайте един дифузер за площ 70 кв.м. Не включвайте в удължител, адаптер или конвертор. Не използвайте близо до отворени прозорци, врати, защото това ще намали ефективността.

Марка: Beaphar

прегледи 73

За повече информация, поръчки и въпроси можете да се свържете с нас на телефон 0879 801 808 и на електронната поща (натиснете тук)

Свързани продукти