Успокояващ нашийник с феромони за котки Beaphar CatComfort Calming Collar

Успокояващ нашийник с феромони за котки Beaphar CatComfort Calming Collar
В наличност

Цена: 33.00 лв.


Артикул код: 136016

За поръчки: (0879) 801 808

Успокояващ нашийник с феромони за котки Beaphar CatComfort Calming Collar

Използвайки феромони, разпознати от вашата котка, CatComfort

 и помага да се чувства спокойна, където и да се намира и помага за намаляване на често срещани проблеми като мяукане, агресивно държание, криене и драскване или общо чувство на безпокойство.

Beaphar CatComfort Collar е полезен, когато котките са изправени пред нови преживявания, като периоди на обучение и срещи с други котки, непозната среда като нов дом, пътувания, посещение при ветеринарния лекар или други стресови ситуации като гръмотевични бури, фойерверки и силни звуци.

CatComfort съдържа копие на естествено произведения феромон за успокояване на котките, който веднага се разпознава от тях. Естествено се произвежда от майката, когато кърми котенцата си.

Нашийникът трябва да бъде поставен поне 15 мин. по-рано преди стресова ситуация.

Beaphar CatComfort Calming Collar е подходящ за котки от всички породи от момента, в който напуснат котилото. Ефектът на нашийника трае до 4 седмици. 

Не използвайте за котки под 12 седмична възраст.Успокояващ нашийник с феромони за котки Beaphar CatComfort Calming Collar

Марка: Beaphar

прегледи 26

За повече информация, поръчки и въпроси можете да се свържете с нас на телефон 0879 801 808 и на електронната поща (натиснете тук)

Свързани продукти