Шампоан за килими Simple Solution Extreme Carpet Shampoo, 1л

Шампоан за килими Simple Solution Extreme Carpet Shampoo, 1л
В наличност

Цена: 21.75 лв.


Артикул код: 136020

За поръчки: (0879) 801 808

Шампоан за килими Simple Solution Extreme Carpet Shampoo, 1л

Преди употреба:

Разклатете добре и нанесете малко количество върху незабележимо място, оставете да изсъхне за да проверите за евентуална промяна в цвета на повърхността. Използвайте прахосмукачка за да премахнете останалите замърсявания и власинки.

Употреба: Добавете от продукта към почистващата машина, както е препоръчано от производителя. За машини които изискват предварително смесване, комбинирайте 10мл продукт на 1л вода. Следвайте инструкциите на производителя за употреба на машината. Почистващия препарат ще премахне петната и миризмите и ще възстанови цветовете на килимите и тъканите. За да ускорите изсушаването и да подобрите външния вид на третираната повърхност, минавайте с четка в една посока, докато е все още влажна.

При почистване с машина смесете 10мл препарат с 1л вода

При ръчно почистване смесете 40мл с 1л вода

Съдържание: < 5% амфотерни повърхностноактивни вещества, < 5% фосфати

Съвети за безопасност: При контакт с очите, измийте обилно с вода в продължение на 15 минути. Пазете този и всички почистващи продукти далече от деца и животни.Шампоан за килими Simple Solution Extreme Carpet Shampoo, 1л

Марка: Simple Solution

прегледи 68

За повече информация, поръчки и въпроси можете да се свържете с нас на телефон 0879 801 808 и на електронната поща (натиснете тук)

Свързани продукти

0.00 лв.