"Antiseptic Skin Care" - Маз антисептична за кожа с Алое 30мл

Този продукт не може да бъде закупен!


Артикул код: 11015

Козметичния продукт предпазва кучето от ухапвания от насекоми и повърхностни рани. Освен за кучета може да се използва още при котки, птици и малки животни.

***

Действие: Продукта подобрява зарастването на повърхностни рани и успокоява кожата на домашните любимци, в случай на ухапвания от насекоми. Антисептичната маз може да се използва и при лечение на птици болни от кнемидокоптоза (люспесто лице).

Съдържание: Вазелин, течен парафин, триклозан, Алое Вера, Невен. Парафина подпомага премахването на паразитите от животните. Триклозана има антигъбични и антибактериални свойства. Алое Вера пък има доказан антибактериален и заздравяващ ефект. Невенът пък омекотява кожата и има антимикробен и оздравяващ ефект.

Начин на употреба: Подстрижете перата или козината около раната, почистете мястото с топла вода и нанесете продукта с чисти ръце. За кучета, котки и дребни животни кремът се нанася по няколко пъти на ден до пълното излекуване. При птици веднъж дневно в продължение на 6 дни.

Начин на съхранение: На сухо, тъмно и недостъпно за деца място, при температура под 25 градуса. Да не се съхранява в хладилник.

Внимание: Измийте добре ръцете си след употреба!

Опаковка: 30 мл.

Производител: Beaphar

5.0, 1 гласа

прегледи 462

За повече информация, поръчки и въпроси можете да се свържете с нас на телефон 0879 801 808 и на електронната поща (натиснете тук)

Свързани продукти