Aqua Nova Почва за растения черна NPS - 1.5кг; 5.00кг

Този продукт не може да бъде закупен!

Aqua Nova Почва за растения черна NPS - 1.5кг; 5.00кг

Артикул код: 12398
Предлага се в две разфасовки:
-1.5кг - 9.20лв
-5.00 кг - 26.50лв

Aqua Nova Plant почвата е идеална основа за стимулиране на растежа на водните растения в сладководните аквариуми. светлината на субстрат, без уплътняване, пореста структура е от голяма полза за нитрифициращите бактерии, които бързо колонизират по-голямата пореста повърхност, която осигурява оптимално качество на водата за растенията.
Корените на растенията лесно проникват и се разпространява из субстрата, което позволява на растенията да се получат различни ключови хранителни вещества, които ще се развиват успешно.
Aqua Nova почвата за растения с присъщите свойства, ще ви помогнат да поддържа неутрална до леко кисело рН, идеален за повечето растителни видове и видове тропически риби обикновено се държат в аквариум. Този изключително атрактивен субстрат няма да потъмнява вода и помага да се контролира органична промяна на цвета обикновено присъства, когато се използва естествен дънер.
Моля да бъде внимателно при въвеждането на растителна почва в аквариума, не добавяйте към аквариум с риби или живи скариди вътре. Моля, добавете към водата и да позволи на рН, за да се коригира през нощта, след въвеждане на риба в аквариума. Моля следи рН 1-вите няколко дни

Производител: Aqua Nova

прегледи 212

За повече информация, поръчки и въпроси можете да се свържете с нас на телефон 0879 801 808 и на електронната поща (натиснете тук)

Свързани продукти