Aquili RO Classic обратна осмоза

Този продукт не може да бъде закупен!

Aquili RO Classic обратна осмоза

Система за обратна осмоза Aquili RO Classic

Компоненти на системата

Патрон Седиментен филтър Патрон Активен въглен Осмотична мембрана с капацитет 190 литра на ден

Системите за обратна осмоза на Aquili са екипирани с висококачествени компоненти, благодарение на които, те премахват от водата разтворените соли и представляват сигурна бариера за органичните субстанции във водата, микрозамърсители, пестициди, бактерии и вируси.

Характеристики:Чиста вода винаги, когато Ви е необходима Чиста от соли и вредни субстанции Нисък разход за добиване на крайния продукт Лесна за използване Напълно екологично чист процес Работи без електричество и без добавени химикали Не се нуждае от помпа, използва единствено налягането от водопроводната мрежа

Обратната осмоза е технология, която използва различен тип полупропускливи мембрани, които да отделят субстанциите във водата от самата вода. Налягането от водопроводната мрежа осигурява нужния тласък на водата за да премини през мембраната. По този начин се отделя чиста вода (филтрирана) и вода със соли и субстанции (концентрат).

Високоефективните осмотични мембрани (тези произведени от полиамид и полисулфан) действат като бариера, не само срещу соли и неорганични субстанции, но и също така към субстанции с молекулярно тегло над 100. Освен това, мембраните са ефективен филтър за микрозамърсители, пестициди, пурогенни материали, вируси и бактерии, които може да се съдържат във водата.

Техническа информация:

Осмотични / остатъчни води: системата е настроена до идеалното отношение 1 към 4 Работно налягане: 3-8 бара Температура: 1 – 30 градуса Материал мембрани: Полиамид / Полисулфон TFM Процент задържане на соли: 98-99% Стойност на пречистената вода: 10 – 40 микросименса

Производител: Aquili

прегледи 244

За повече информация, поръчки и въпроси можете да се свържете с нас на телефон 0893 376 705 и на електронната поща (натиснете тук)

Свързани продукти