Atlas Organizer - Транспортна чанта за безопасно и удобно пътуване, многофункционална, с дъно за съхранение

Atlas Organizer - Транспортна чанта за безопасно и удобно пътуване, многофункционална, с дъно за съхранение
В наличност

Цена: 52.67 лв.


Артикул код: 104001

За поръчки: (0879) 801 808

Atlas Organizer е транспортна чанта за домашни любимци за безопасно и удобно пътуване, многофункционална, с дъно за съхранение, в което можете да пренасяте всички необходими аксесоари за вашето животно.

Дъното е снабдено с голямо и стабилно отделение, което се отваря и затваря изключително лесно; вътре можете да пренасяте храна за домашния си любимец, нашийник или купа за хранене.

Ако имате котка, дънното отделение може да се използва като преносима котешка тоалетна. Пастмасовият Atlas Organizer има същите характеристики като другите транспортни чанти Atlas и се състои от две части, свързани здраво помежду си чрез странични пластмасови щипки.

Има надеждна дръжка в горната част за лесно пренасяне. Със страничните вентилационни решетки за по-добра вентилация. С врата от стомана с пластмасово покритие за стабилност и сигурност. Предлага се в един размер, 10, подходящ за котки и малки кучета. Сравнете размерите на продукта с изискванията на авиокомпанията!

Размери: 33,25 x 47,6 x h 33,6 cm

Марка: Ferplast

5.0, 1 гласа

прегледи 82

За повече информация, поръчки и въпроси можете да се свържете с нас на телефон 0879 801 808 и на електронната поща (натиснете тук)

Свързани продукти