Atlas Vision - Транспортна чанта с горна част и странична част от стоманена решетка с пластмасово покритие - два размера

Atlas Vision - Транспортна чанта с горна част и странична част от стоманена решетка с пластмасово покритие - два размера
В наличност

Избери вариант:

Цена: 73.93 лв.


Артикул код: 104012

За поръчки: (0879) 801 808

Atlas Vision: транспортна чанта позволяваща най-добрата видимост на вашия любимец. За котки и малки кучета, с горна част и странична част от стоманена решетка с пластмасово покритие. Може да се отваря от вратата и от покрива.

Вратата е също от стомана с пластмасово покритие и се закрепва здраво към пластмасовата структура. Покривът може да се отваря със специална пластмасова закопчалка. Това гарантира допълнителна безопасност за вас и за вашия домашен любимец без риск от случайно отваряне по време на пътуването.

Предлага се в 2 размера: 10 и 20. Те са подходящи за кучета и котки и се продават в комплект с пластмасова купа за хранене и перящ се памучен дюшек.

*Изберете от падащото меню желаният от Вас размер.

Марка: Ferplast

прегледи 74

За повече информация, поръчки и въпроси можете да се свържете с нас на телефон 0879 801 808 и на електронната поща (натиснете тук)

Свързани продукти