"Bakto Tabs" - лекарство-храна за вътрешно приемане от рибки

В наличност

Избери вариант:

Цена: 16.50 лв.


Артикул код: 11235

За поръчки: (0879) 801 808

Препоръчва се при бактериални заболявания, с най-чести признаци: издут корем, изпъкнали люспи и очи. Активната съставка се приема веднага от рибата, което е по-ефективно от препарати, които се разтварят във водата. Не повлиява съществено на биологичното пречистване и не е необходимо спиране на биологичните филтри.

***

Сътав: риба, мая, пшенично брашно, тубифекс, миди, червейчета, масло от дроб треска, спирулина, nifurpirinol, билкови екстракти.

Начин на употреба: Хранете по два пъти на ден в продължение на 7 дни. Не давайте друга храна през тези 7 дни. Изключете CO2 системата и UV лампата при храненето.

Внимание: Да не се използвай при морски аквариуми с мекотели! Всеки ден сменяйте по малко вода със Sera gravel washer. На осмия ден сменете 50% от водата и кодиционирайте (за сладка вода) със Sera aqutan и Sera nitrivec.

Начин на съхранение: Да се пази от деца и домашни животни. Да се съхранява на сухо и хладно място. При хранене със Sera BactoTabs да не се употребяват други препарати.

Опаковка: 275 бр. таблетки

Марка: Sera

5.0, 1 гласа

прегледи 585

За повече информация, поръчки и въпроси можете да се свържете с нас на телефон 0879 801 808 и на електронната поща (натиснете тук)

Свързани продукти