"Be Forever Furless" - Джобна четка за кучета и котки

В наличност

Цена: 25.92 лв.


Артикул код: 13848

Джобната четка е винаги под ръка, тъй като малкия й размер я прави много удобна и компактна. Повечето продукти за почистване на козина с течение на времето започват да миришат. Тази малка четка обаче премахва козината от домашни любимци веднага и е с напълно нов начин на действие. Почиства се много лесно и това премахва неприятните миризми.

Мини четката „Be Forever Furless” лесно и ефективно премахва излишната козина от домашните любимци. Освен върху животни тя може да се прилага и върху мека мебел, дрехи, легла, килими и други меки повърхности. Удобната и ергономична дръжка на четката позволява лесен достъп дори до най-труднодостъпните места. Почиства се лесно като премахнете натрупаната козина с ръка или измиете четката с вода.

За постигане постигане на още по-добри резултати намокрете четката и след това търкайте напред-назад енергично. За да почистите четката най-добре я насапунисайте и след това я измийте обилно с вода.

Производител: Karlie

5.0, 1 гласа

прегледи 345

За повече информация, поръчки и въпроси можете да се свържете с нас на телефон 0879 801 808 и на електронната поща (натиснете тук)

Свързани продукти