Beaphar - ароматизатор за клетки, 600 гр.

Beaphar - ароматизатор за клетки, 600 гр.
В наличност

Цена: 15.24 лв.


Артикул код: 8289

 

Cage Fresh Granules - свежа алтернатива на лошите миризми, които често излизат от клетките и колибките на на малките животни.

 

Защо малките животни миришат? Натрупванията на изпражнения или урина в клетките очевидно ще миришат и е време да бъдат почистени и изхвърлени. Обаче дори наскоро почистената колибка може да мирише. Причината за това е, че урината на много малки животни по начало си е със силна миризма, и се използва за маркиране на територията или за привличане на партньор. В откритите пространства на природата това не е проблем, но ограничена в домашни условия, миризмата може да бъде прекалено силна.

 

Как помага Cage Fresh? Напръскайте от препарата на пода на клетката или колибката, особено на местата, които обикновено използват за тоалетна. Продуктът действа най добре ако се приложи на суха клетка, преди да се застели със стърготини или друга постелка. Прилагайте при всяко почистване със смяна на постелката.

Cage Fresh може да се изполва при всички малки животни, като хамстери, плъхове, мишки, порчета, зайци и морски свинчета.

 

Производител: Беафар Б.В., 8101 Раалте, Холандия

Производител: Beaphar

прегледи 295

За повече информация, поръчки и въпроси можете да се свържете с нас на телефон 0879 801 808 и на електронната поща (натиснете тук)

Свързани продукти