"Beaphar" - ароматизатор за клетки, 600 гр.

В наличност

Цена: 17.50 лв.


Артикул код: 8289

За поръчки: (0879) 801 808

Cage Fresh Granules - свежа алтернатива на лошите миризми, които често излизат от клетките и колибките на малките животни.

Cage Fresh може да се изполва при всички дребни домашни любимци като хамстери, плъхове, мишки, порчета, зайци, морски свинчета и други.

***

Начин на употреба: Напръскайте от препарата на пода на клетката или колибката, особено на местата, които обикновено използват за тоалетна. Продуктът действа най - добре, ако се приложи на суха клетка, преди да се застели със стърготини или друга постелка. Прилагайте при всяко почистване със смяна на постелката.

*Полезна информация:

Защо малките животни миришат?

Натрупванията на изпражнения или урина в клетките очевидно ще миришат и е време да бъдат почистени и изхвърлени. Обаче дори наскоро почистената колибка може да мирише. Причината за това е, че урината на много малките животни по принцип е със силна и остра миризма, и се използва за маркиране на територия или за привличане на партньор. В откритите пространства на природата това не е проблем, но ограничена в домашни условия, миризмата може да бъде прекалено силна и изключително неприятна.

Марка: Beaphar

4.5, 2 гласа

прегледи 564

За повече информация, поръчки и въпроси можете да се свържете с нас на телефон 0879 801 808 и на електронната поща (натиснете тук)

Свързани продукти