Beaphar - противоп. нашийник куче, 6 месеца

Beaphar - противоп. нашийник куче, 6 месеца
В наличност

Цена: 9.11 лв.


Артикул код: 8418

За поръчки: (0879) 801 808

Предназначен за кучета над 6 месеца.

Срок на действие: 6 месеца след отварянето на опаковката.

Активно вещество: Диазинон ( Diazinon )

Водоустойчив. Дължина 65 см.

Нашийника се поставя свободно около шията на кучето. Излишния край се отрязва. Нашийника постоянно отделя Диазинон, който се разпространява по кожата на кучето. Бълхите по него контактуват с Диазинона и умират.

Карентен срок: Не се изисква за прицелните видове.


Да се съхранява в затворена опаковка при стайна температура (15-25 ºС ).

Неизползваната част от нашийника, неактивния нашийник и опаковката да се изхвърлят като химически отпадък съгласно действащото законодателство.

Необходимо е да се пази от деца. Да се пази далеч от храни и хранителни продукти. Трябва да не се яде, пие, пуши по време на поставянето на нашийника. Контакта с кожата трябва да се сведе до минимум.След поставянето му се измиват ръцете. В случай на неразположение, се търси лекарски съвет и се показва опаковката.

Противопоказания:

  • Да не се използва при болни и възстановяващи се животни, със заболявания на черния дроб, свръхчувствителни към органофосфорни съединения, по малки от 6 месеца, както и при животни в период на бременност или кърмене.
  • Да не се позволява на животното да захапва нашийника.
  • Интоксикации типични за органофосфорни съединения се срещат рядко.
  • Да не се комбинира с други препарати, съдържащи органофосфорни съединения, или със препарати които не могат да се комбинират с органофосфорни съединения.
  • При предозиране се наблюдават мускулни конвулсии, повръщане, загуба на рефлекси, кома. Първа помощ – отстраняване на нашийника. Антидот – Атропин.

Срок на годност: 6 години в добре затворени оригинални опаковки.

Марка: Beaphar

5.0, 1 гласа

прегледи 1081

За повече информация, поръчки и въпроси можете да се свържете с нас на телефон 0879 801 808 и на електронната поща (натиснете тук)

Свързани продукти