"Bio Sopt On Kitten" - Репелентни капки за малки котета

В наличност

Цена: 16.75 лв.


Артикул код: 40100

За поръчки: (0879) 801 808

Репелентите са ефективни капки за предпазване на малките котенца от кърлежи, комари и бълхи. Съдържат екстракт от маргоза, който е известен със своите репелентни свойства. При по-голямо заразяване е препоръчителнокотето да се обработи с подходящ спрей. Съдържа 3 пипети от 0,4 мл. за 3 прилагания достатъчни за три месеца. В случай на голяма инфекция, се препоръчва да се третира околната среда и обитаемата площ на животното с продукт, като Bio Environmental Spray.

***

Състав: Margosa extracts (cas n° 84696-25-3) 50 g/L, Ethyl Butylacetylaminopropionate (cas n° 52304-36-6) 50 g/L, excipients qsp 1L.

Начин на употреба: Всяка пипета съдържа 0,4мл за едно третиране. То трябва да се повтаря на всеки 4 седмици. Отворете пипетата внимателно и я изсипете на врата на котенцето, зад ушите. Моля имайте предвид, че препарата може да предизвика малко обезцветяване след третиране при котките с бяла козина. Действието на продукта започва няколко часа след третирането.

Внимание: Да не се използва при болни или възстановяващи се животни и при животни под 12 седмична възраст. Избягвайте контакт с очите. При такъв, изплакнете веднага с вода. Ако се появи сърбеж, консултирайте се с ветеринар. След третиране проверявайте мястото на приложение често, тъй като някои чувствителни животни могат да имат алергична реакция. В такъв случай измийте мястото с мек шампоан. Измивайте ръцетете си след употреба. Само за външно приложение. Да не се поглъща. Да се съхранява при температура до 25°С.

Препоръки за безопасност: Да се пази от деца. Изхвърляйте опаковката съгласно действащото законодателство. Касификатор биоциди: Репелент ТР19

 Опаковка: 3 пипети х 0.4 мл.

Марка: Beaphar

5.0, 1 гласа

прегледи 814

За повече информация, поръчки и въпроси можете да се свържете с нас на телефон 0879 801 808 и на електронната поща (натиснете тук)

Свързани продукти