"Bio Sopt On Puppy" - Репелентни капки за малки кученца

В наличност

Цена: 13.86 лв.

Репелентите са ефективни капки за предпазване на малките кученца от кърлежи, комари и бълхи. Съдържат екстракт от маргоза, който е известен със своите репелентни свойства. При по-голямо заразяване е препоръчително кученцето да се обработи с подходящ спрей. Съдържа 3 пипети от 1 мл. за 3 прилагания достатъчни за три месеца

***

Състав: Margosa extracts (cas n° 84696-25-3) 50 g/L, Ethyl Butylacetylaminopropionate (cas n° 52304-36-6) 50 g/L, excipients qsp 1L.

Начин на употреба: Всяка пипета съдържа 1 мл. за едно третиране. То трябва да се повтаря на всеки 4 седмици. Отворете пипетата внимателно и я изсипете на врата на кученцето, зад ушите. Моля имайте предвид, че препарата може да предизвика малко обезцветяване след третиране при кученца с бяла козина. Действието на продукта започва няколко часа след третирането. Този продукт съдържа растителни екстракти; възможно е кърлежи да останат прикрепени към животното. Поради тази причина, пренос на инфекции не могат да бъдат изключени.

Внимание: Да не се използва при болни или възстановяващи се животни, както и при животни под 12 седмична възраст. Избягвайте контакт с очите. При такъв, изплакнете веднага с вода. Ако се появи сърбеж, консултирайте се с ветеринар. След третиране проверявайте мястото на приложение често, тъй като някои чувствителни животни може да имат алергична реакция. В такъв случаи измийте мястото с мек шампоан. Измивайте ръцетете си след употреба. Само за външно приложение. Да не се поглъща. Да се съхранява при температура до 25°С.

Препоръки за безопасност: Да се пази от деца. Изхвърляйте опаковката съгласно действащото законодателство. Касификатор биоциди: Репелент ТР19

 Опаковка: 3 пипети х 1 мл.

Производител: Beaphar

5.0, 1 гласа

прегледи 282

За повече информация, поръчки и въпроси можете да се свържете с нас на телефон 0893 376 705 и на електронната поща (натиснете тук)

Свързани продукти