"Bogena" - Противопаразитен спрей птици

В наличност

Цена: 21.88 лв.


Артикул код: 8143

За поръчки: (0879) 801 808

Препарата е предназначен за борба срещу паразити за гълъби и кафезни птици. Птицата трябва да се пръска от гърба към главата от разстояние 25-30 см. Трябва да се пръска цялата перушина, а не само части от нея. Пръскайте срещу перата. Да не се пръска на открити части от тялото или главата. За обработване на главата трябва да се използва ръкавица или кърпа и с нейна помощ разтрийте главата. По време и след обработка осигурете добра вентилация. Ако заразяването е голямо трябва да се обработят всички птици. В случай на нужда пръскането може да се повтори след 14 дни. След напръскване птиците не трябва да се къпят в продължение на 2 седмици, затова отстранете водата за баня от клетката. При наличие на комари, кокушинки и други насекоми трябва да се обработят и ъглите на кацалките.

***

Състав: Перментин 5 г. на литър.

Начин на съхранение: В сухи, тъмни и проветриви помещения при стайна температура до 25 градуса.

Внимание!
Да не се третират птици с кожни проблеми, птици по-малки от 3 месеца или птици, които отглеждат малки. Болни птици могат да се третират само след консултация с ветеринар. Да се пази от деца. Избягвайте контакт с очите, ушите, устата, носа и ануса. Да се използва само в добре вентилирани помещения. Парите могат да доведат до отпуснатост и сънливост. Не вдишвайте изпаренията.

Опаковка: 150 мл.

Марка: Beaphar

5.0, 1 гласа

прегледи 1172

За повече информация, поръчки и въпроси можете да се свържете с нас на телефон 0879 801 808 и на електронната поща (натиснете тук)

Свързани продукти