"BOOST X5" - За максимална подкрепа на мускулите на гълъбите

Не е в наличност

Избери вариант:

Цена: 52.33 лв.


Артикул код: 12155

За поръчки: (0879) 801 808

Хранителната добавка увеличава издръжливостта на гълъбите и носи максимална подкрепа за мускулите им. Подобрява имунитета на птиците и ги кара да изпитват по-малко умора по време на полет. Препоръчва се да се използва по време на състезания. Състава на Boost X5 гарантира, че енергията се съхранява активно (тази роля се изпълнява от L-глутамин) и при необходимост енергията се освобождава (тази роля се изпълнява от L-карнитин). Ако нямат достатъчен запас от енергия гълъбите използват собствената си мускулна тъкан. Продукта доставя запаси от енергия, които предпазват птиците от разграждане на мускулите им, при енергиен недостиг. Добавката съдържа сибирски женшен, който допълнително стимулира издръжливостта и работата на гълъба.

***

Начин на употреба:

  • Насипен продукт – 1 мерителна лъжица (15 грама) се смесва с половин килограм храна и се консумира през последните 2 дни преди състезанието.
  • Продукт на капсули – сутрин и вечер по 1 капсула на всеки гълъб 2 дни преди състезание.

Съхранение: На тъмно, сухо и недостъпно за деца място.

Опаковка: 300 гр./350 капсули

Производител: Versale - Laga

5.0, 2 гласа

прегледи 569

За повече информация, поръчки и въпроси можете да се свържете с нас на телефон 0879 801 808 и на електронната поща (натиснете тук)

Свързани продукти