"Calming Collar" - Успокояващ нашийник за котки

В наличност

Цена: 16.13 лв.


Артикул код: 18681

За поръчки: (0879) 801 808

Нашийника е предназначен за котки от всички породи и възрасти. Благодарение на специалните си съставки, освобождаващи се за продължителен период от време (3-4 седмици), нашийника кара домашния любимец да се чувства уравновесен и спокоен, намалявайки потенциалното деструктивно поведение. Това е особено полезно за домакинства, които отглеждат няколко котки, тън като те са много чувствителни към други животни и промени в средата.

Спокойните котки са много по-сигурно спътници и приятели. Ограничаването на деструктивното поведени води след себе си до намаляване на мяукането, точенето на нокти и безразборното маркиране с урина.

Нашийника съдържа лавандула и валериана, които са едни от най-често използваните природни продукти срещу стреса. Действието на нашийника почва един час след като е поставен на домашния любимец. Нашийника има безопасен механизъм, който не позволява на котката да си измъкне главата

***

Начин на употреба: Когато поставите нашийника трябва да можете спокойно да пъхнете два пръста между него и врата на котката. Ако поставяте продукта на котка, която е в период на израстване трябва периодично да го разхлабвате. За ефективно използване нашийника трябва да се докосва до кожата на животното. Ако къпете домашния любимец свалете нашийника и го поставете отново, след като козината на котката изсъхне. Не поставяйте нашийника върху раздразнена кожа.

Марка: Beaphar

4.3, 3 гласа

прегледи 1101

За повече информация, поръчки и въпроси можете да се свържете с нас на телефон 0879 801 808 и на електронната поща (натиснете тук)

Свързани продукти