"Calming Collar" - Успокояващ нашийник за кучета, 65 см

В наличност

Избери вариант:

Цена: 16.13 лв.


Артикул код: 18674

За поръчки: (0879) 801 808

Нашийника е предназначен за кучета от всички породи и възрасти. Благодарение на специалните си съставки, освобождаващи се в продължение на 1 месец, нашийника кара домашния любимец да се чувства уравновесен и спокоен, намалявайки потенциалното деструктивно поведение.

Спокойните кучета са много по - сигурни спътници и приятели. Ограничаването на деструктивното поведение води след себе си до намаляване на лаенето, дъвченето на най - различни предмети и безразборното маркиране с урина.

Нашийника съдържа лавандула и валериана, които са едни от най - често използваните природни продукти срещу стреса. Действието на нашийника започва един час след като е поставен на домашния любимец.

***

Начин на употреба: Когато поставите нашийника трябва да можете спокойно да пъхнете два пръста между него и врата на кучето. Ако поставяте продукта на куче, което е в период на израстване трябва периодично да го разхлабвате. За ефективно използване нашийника трябва да се докосва до кожата на животното. Ако къпете домашния любимец свалете нашийника и го поставете отново, след като козината на кучето изсъхне. Не поставяйте нашийника върху раздразнена кожа.

Размери: стандартен, 65 см

*Може да се използва и при малки породи. Необходимо е просто да навиете нашийника спрямо вратната обиколка на кучето и да го закрепите (например с ластичка).

Марка: Beaphar

5.0, 2 гласа

прегледи 1104

За повече информация, поръчки и въпроси можете да се свържете с нас на телефон 0879 801 808 и на електронната поща (натиснете тук)

Свързани продукти