"Calming Collar" - Успокояващ нашийник за кучета

В наличност

Цена: 12.87 лв.

Нашийника е предназначен за кучета от всички породи и възрасти. Благодарение на специалните си съставки, освобождаващи се за продължителен период от време (3-4 седмици), нашийника кара домашния любимец да се чувства уравновесен и спокоен, намалявайки потенциалното деструктивно поведение.

Спокойните кучета са много по-сигурно спътници и приятели. Ограничаването на деструктивното поведени води след себе си до намаляване на лаенето, дъвченето на най-различни предмети и безразборното маркиране с урина.

Нашийника съдържа лавандула и валериана, които са едни от най-често използваните природни продукти срещу стреса. Действието на нашийника почва един час след като е поставен на домашния любимец.

***

Начин на употреба: Когато поставите нашийника трябва да можете спокойно да пъхнете два пръста между него и врата на кучето. Ако поставяте продукта на куче, което е в период на израстване трябва периодично да го разхлабвате. За ефективно използване нашийника трябва да се докосва до кожата на животното. Ако къпете домашния любимец свалете нашийника и го поставете отново, след като козината на кучето изсъхне. Не поставяйте нашийника върху раздразнена кожа.

Производител: Beaphar

5.0, 2 гласа

прегледи 562

За повече информация, поръчки и въпроси можете да се свържете с нас на телефон 0893 376 705 и на електронната поща (натиснете тук)

Свързани продукти