Calming Home Spray - Успокояващ спрей за котки

Calming Home Spray - Успокояващ спрей за котки
В наличност

Избери вариант:

Цена: 17.88 лв.


Артикул код: 18680

За поръчки: (0879) 801 808

Продукта съдържа Валериан, който действа успокояващо на котките, особено когато са подложени на стресови ситуации. Спрея е предназначен специално за домашни условия. Предотвратява симптомите на нежелано поведение и стрес – маркиране, постоянно мяукане, драскане и т.н.

Успокояващия спрей е много ефективен при преместването на котката на ново място и при посещения на ветеринар. В домашни условия спрея може да се използва при силни емоции, безпокойство и нервност от страна на котката. Спрея може да се използва по време на стресови събития като гръмотевична буря, фойерверки, смяна на местообитание, ремонт в дома, поява на нов член на семейството или домашен любимец и т.н.

***

Начин на употреба: Преди употреба разклатете добре флакона. След това напръскайте местата, където котката проявява съответното нежелано поведение. Спрея може да се пръска върху уреди за драскане, играчки, одеяла, чанти за пренасяне, постелки и др. Веднага предизвиква чувство на спокойствие у животното.

Внимание: Спрея не трябва да се пръска директно върху котката! Тествайте върху незабележимо място преди употреба, за да проверите дали продукта оставя петна.

Марка: Beaphar

4.5, 2 гласа

прегледи 1425

За повече информация, поръчки и въпроси можете да се свържете с нас на телефон 0879 801 808 и на електронната поща (натиснете тук)

Свързани продукти