Carbomec Activ – Високоактивен въглен за сладководни аквариуми

Този продукт не може да бъде закупен!

Carbomec Activ – Високоактивен въглен за сладководни аквариуми

Артикул код: 13296
JBL Carbomec Activ е високоактивен въглен, aдаптиран за употреба в сладководни аквариуми, използван за бързо премахване на потъмняването на водата и остатъците от медикаменти. Не съдържа и не освобождава във водата фосфати, които да насърчават растежа на вредни водорасли и не повишава проводимостта. Адаптиран за употреба в сладководни аквариуми, използвайки специален метод до 7,5 pH, и затова е най-подходящ за употреба във вода с рН от 6.5 до 7.5

 

Употреба: Преди употреба изплакнете въглена няколко пъти с хладка вода, след това със студена вода. Поставете въглена в торбичката и поставете между двата слоя JBL Symec във филтъра, за да предотвратите ненужно замърсяване.


Съвет: JBL Carbomec Active трябва да бъде използван само за кратък период от време (максимално 2 седмици) за премахване на остатъците от медикаменти и премахване на потъмняването на водата. В сладководни аквариуми, активният въглен не трябва да бъде използван като постоянно филтриращо средство, тъй като някои защитни колоидни или хранителни вещества, които се срещат в съвременните торове (JBL Ferropol) могат да бъдат абсорбирани от филтъра.


 


Carbomec Activ - се предлага в разфасовки от : 1 литър

Производител: JBL

прегледи 6

За повече информация, поръчки и въпроси можете да се свържете с нас на телефон 0879 801 808 и на електронната поща (натиснете тук)

Свързани продукти