Carbomec Ultra – Високоактивен въглен за сладководни аквариуми

Carbomec Ultra – Високоактивен въглен за сладководни аквариуми
В наличност

Цена: 33.48 лв.


Артикул код: 42054

За поръчки: (0879) 801 808

JBL Carbomec Ultra е активен въглен, под формата на гранули, с изключително висок абсорбционен капацитет. Той е отлично средство за премахване на помътняването и молекулни органични замърсители от соленоводни и сладководни аквариуми. Не освобождава във водата фосфати и не повишава проводимостта. Адаптиран за употреба при pH 8, и затова е най-подходящ за употреба във вода с рН от 7.5 до 8.5

 

Употреба: Преди употреба изплакнете въглена няколко пъти с хладка вода, след това със студена вода. Поставете въглена в торбичката и поставете между двата слоя JBL Symec във филтъра, за да предотвратите ненужно замърсяване.

 

JBL съвет: JBL Carbomec Ultra трябва да бъде използван само за кратък период от време (максимално 2-3 дни) за премахване на остатъците от медикаменти и премахване на потъмняването на водата от сладководни аквариуми. В сладководни аквариуми, активният въглен не трябва да бъде използван като постоянно филтриращо средство, тъй като някои защитни колоидни или хранителни вещества, които се срещат в съвременните торове (JBL Ferropol) могат да бъдат абсорбирани от филтъра.

 

 

Carbomec Ultra - се предлага в разфасовки от : 800 мл

 

 

 

Производител: JBL

прегледи 95

За повече информация, поръчки и въпроси можете да се свържете с нас на телефон 0879 801 808 и на електронната поща (натиснете тук)

Свързани продукти