"CAROCROC CAT 3 - MIX" - Храна за зрели котки от 1 до 8 години - 2 кг.

Този продукт не може да бъде закупен!


Артикул код: 7631

Гранулираната храна е подходяща за котки от всички породи на възраст от 1 до 8 години.

Това е етапа от живота на домашните любимци през който растежа е приключил. Поради това трябва да се обърне допълнително сериозно внимание на здравословното и физическото състояние на домашния любимец. Храната съдържа висококачествени въглехидрати, мазнини и белтъчини, които оказват цялостно благоприятно действия върху организма на домашния любимец. Продукта е с много добра смилаемост и е съобразен с хранителните нужди на остаряващите котки.

Наличието на таурин и ниските нива на натрий подпомагат сърцето и зрението. Цвекловата каша и ориза подобряват храносмилането и нормализират чревната микрофлора. Наличието на Омега 3 и Омега 6 мастни киселини повишава съпротивителните сили на организма и подобрява външния вид на козината и кожата.

Цвекловата каша предотвратява образуването на топки с козина и съдейства за извеждането от стомаха на съществуващите такива. Ниските нива на магнезий и фосфор понижават рН-то на урината, а това от своя страна предпазва от бъбречни заболявания и съдейства за правилното функциониране на уринарния тракт.

Гранулите са с подходяща форма и големина, за да почистват зъбите на животното от натрупалата се плака.

***

Състав: дехидратирано птиче месо, екстракт от животински протеин, животински мазнини (говеждо месо, птиче месо), дехидратирани животински кости, хидролизиран пилешки черен дроб, царевица, пшеница минерали (монокалциев фосфат, натриев хлорид, калиев хлорид), царевичен глутен, рибено масло (от сьомга), дехидратиран хемоглобин.

Аналитичен състав: суров протеин 29%, сурови мазнини 12%, сурови влакнини 1,5%, сурова пепел 7,2%, калций 1,15%, фосфор 0,9%, витамин А 12000 UI, витамин Д3 1200 UI, витамин E 85 mg.

Продукта не съдържа изкуствени овкусители, аромати и синтетични оцветители.

Опаковка: 2 кг.

Марка: Caro Croc

5.0, 1 гласа

прегледи 475

За повече информация, поръчки и въпроси можете да се свържете с нас на телефон 0879 801 808 и на електронната поща (натиснете тук)

Свързани продукти