"CAROCROC CAT KITTEN" - Храна за малки котенца от 4 до 12 седмици - 0.400 кг.

Този продукт не може да бъде закупен!


Артикул код: 7613

Храната е предназначена специално за малки котенца от всички породи на възраст между 4 и 12 седмици. Това е периода през който котетата растат най-бързо и новите тъкани се изграждат ускорено. Въглехидратите, мазнините и белтъчините в тази храна са с много високо качество, за да се гарантира бързото и безпроблемно израстване на домашния любимец.

Високото съдържание на Омега 3 и Омега 6 мастни киселини спомага за:

  • Понижаване риска от бъбречни и ракови заболявания;
  • Повишават имунитета и съпротивителните сили на организма;
  • Подобряват състоянието на козината и кожата.

Подходящото съотношение между Витамин D, фосфор и калций съдейства за оформянето на силен скелет. Ниските нива на фосфор и магнезий понижават нивата на рН на урината, а това от своя страна подобрява здравето на уринарния тракт и не позволява образуването на струвитни кристали.

***

Състав: дехидратирано пилешко месо 18%, екстракт от животински протеини 11%, рибено масло (сьомга) 1%, хидролизиран пилешки черен дроб, животински мазнини (говежда и птича), ориз 14%, царевичен глутен, царевица, пшеница, изсушено цвекло, минерали и витамини.

Аналитичен състав: суров протеин 33%, сурови мазнини 18,5%, сурови влакнини 2,2%, сурова пепел 6,1%, калций 1,1%, фосфор 0,9%, витамин А 16500 UI, витамин Д3 1650 UI, витамин E 250 mg.

Продукта не съдържа изкуствени овкусители, аромати и синтетични оцветители.

Опаковка: 0.400 кг.

Марка: Caro Croc

прегледи 394

За повече информация, поръчки и въпроси можете да се свържете с нас на телефон 0879 801 808 и на електронната поща (натиснете тук)

Свързани продукти