"CAROCROC CAT LAMB" - Храна за зрели котки с агнешко месо - 7 кг.

Този продукт не може да бъде закупен!


Артикул код: 7623

Гранулираната храна е подходяща за котки от всички породи на възраст от 1 до 8 години. Продукта се препоръчва най-вече за котки с хранителни проблеми, кожни алергии и чувствителна храносмилателна система.

Това е етапа от живота на домашните любимци през който растежа е приключил. Поради това трябва да се обърне допълнително сериозно внимание на здравословното и физическото състояние на домашния любимец. Храната съдържа висококачествени въглехидрати, мазнини и белтъчини, които оказват цялостно благоприятно действия върху организма на домашния любимец.

Наличието на таурин и ниските нива на натрий подпомагат сърцето и зрението. Цвекловата каша и ориза подобряват храносмилането и нормализират чревната микрофлора. Наличието на Омега 3 и Омега 6 мастни киселини повишава съпротивителните сили на организма и подобрява външния вид на козината и кожата.

Цвекловата каша предотвратява образуването на топки с козина и съдейства за извеждането от стомаха на съществуващите такива. Ниските нива на магнезий и фосфор понижават рН-то на урината, а това от своя страна предпазва от бъбречни заболявания и съдейства за правилното функциониране на уринарния тракт.

Гранулите са с подходяща форма и големина, за да почистват зъбите на животното от натрупалата се плака.

***

Състав: дехидратирано агнешко месо 5%, дехидратирано пилешко месо 12%, екстракт от животински протеин 8%, хидролизиран пилешки черен дроб, рибено масло (сьомга) 1%, животински мазнини (птича и говежда), ориз 16%, царевица, царевичен глутен, изсушено цвекло, минерали и витамини.

Аналитичен състав: суров протеин 31%, сурови мазнини 18%, сурови влакнини 2,5%, сурова пепел 6,2%, калций 1,1%, фосфор 0,9%, витамин А 16500 UI, витамин Д3 1650 UI, витамин E 250 mg.

Продукта не съдържа изкуствени овкусители, аромати и синтетични оцветители.

Опаковка: 7 кг.

Марка: Caro Croc

5.0, 2 гласа

прегледи 304

За повече информация, поръчки и въпроси можете да се свържете с нас на телефон 0879 801 808 и на електронната поща (натиснете тук)

Свързани продукти