"CAROCROC CAT SENIOR" - Храна за зрели котки на възраст над 8 години - 2 кг.

Този продукт не може да бъде закупен!


Артикул код: 7627

Гранулираната храна е подходяща за котки от всички породи на възраст над 8 години.

Това е етапа от живота на домашните любимци през който растежа е приключил. Поради това трябва да се обърне допълнително сериозно внимание на здравословното и физическото състояние на домашния любимец. Храната съдържа висококачествени въглехидрати, мазнини и белтъчини, които оказват цялостно благоприятно действия върху организма на домашния любимец. Продукта е с много добра смилаемост и е съобразен с хранителните нужди на остаряващите котки.

Наличието на таурин и ниските нива на натрий подпомагат сърцето и зрението. Цвекловата каша и ориза подобряват храносмилането и нормализират чревната микрофлора. Наличието на Омега 3 и Омега 6 мастни киселини повишава съпротивителните сили на организма и подобрява външния вид на козината и кожата.

Цвекловата каша предотвратява образуването на топки с козина и съдейства за извеждането от стомаха на съществуващите такива. Ниските нива на магнезий и фосфор понижават рН-то на урината, а това от своя страна предпазва от бъбречни заболявания и съдейства за правилното функциониране на уринарния тракт.

Гранулите са с подходяща форма и големина, за да почистват зъбите на животното от натрупалата се плака.

***

Състав: дехидратирано агнешко месо 4%, дехидратирано пилешко месо 4%, дехидратирана риба 3%, екстракт от животински протеини 10%, хидролизиран пилешки черен дроб, рибено масло (сьомга) 1%, животински мазнини (птича и говежда), ориз 20%, царевица, ечемик, царевичен глутен, изсушено цвекло, целулоза, минерали и витамини.

Аналитичен състав: суров протеин 25%, сурови мазнини 12%, сурови влакнини 3,4%, сурова пепел 5,4%, калций 0,7%, фосфор 0,7%, витамин А 16500 UI, витамин Д3 1650 UI, витамин E 250 mg

Продукта не съдържа изкуствени овкусители, аромати и синтетични оцветители.

Опаковка: 2 кг.

Марка: Caro Croc

5.0, 1 гласа

прегледи 354

За повече информация, поръчки и въпроси можете да се свържете с нас на телефон 0879 801 808 и на електронната поща (натиснете тук)

Свързани продукти