CASA-FERA Adult - Пълноценна храна за кучета в зряла възраст от всички породи - 3.00кг; 12.50кг

CASA-FERA Adult - Пълноценна храна за кучета в зряла възраст от всички породи - 3.00кг; 12.50кг
В наличност

Избери вариант:

Цена: 35.28 лв.


Артикул код: 105637

За поръчки: (0879) 801 808

Храната „CASA-FERA" Adult е съобразена с хранителните нужди на кучета в зряла възраст от всички породи

- Дребни породи: от 9 месеца до 7 години.
- Средни породи: от 11 месеца до 6 години.
- Едри породи: от 16 месеца до 5 години.
 
През тази фаза от живота на кучето растежът спира, поради което е необходимо да се обръща допълнително внимание на физическото състояние на животното. Източниците на белтъчини, мазнини и въглехидрати са висококачествени и подпомагат храносмилането, съответно подобряват консистенцията на изпражненията.
 
Храната „CASA-FERA" Adult е богата на полиненаситени мастни киселини от групата омега-3 (EPA и DHA), които допринасят за добро състояние на кожата и козината и повишават съпротивителните сили. Добавките от бета-глюкани също оказват благоприятно въздействие върху съпротивителните сили.
 
Основните причини за естествена или безболезнена смърт (евтаназия) при кучетата на тази възраст са рак, заболяванията на двигателния апарат, бъбречните и чернодробни заболявания и нарушенията на функцията на сърцето. Храната „СASA-FERA" Adult е формулирана с цел да обезпечи дълъг и здравословен живот на кучето. С цел понижаване на риска от ракови заболявания, към храната „CASA-FERA" Adult са добавени антиоксиданти, възпрепятстващи формирането на свободни радикали и ограничаващи нежеланите ефекти на окислителите.
 
Храната е богата на полиненаситени мастни киселини от групата омега-3 (EPA и DHA), които допринасят за противораковата профилактика. Проблемите на двигателния апарат са често съпроводени от възпалителни процеси. Високото съдържание на мастни киселини омега-3 (EPA и DHA), в храната „CASA-FERA" Adult има противовъзпалителен ефект.
 
Рискът от поява на бъбречни заболявания е понижен благодарение на добавките на антиоксиданти и най-вече на ниското съдържание на фосфор. С цел подпомагане функциите на бъбреците и черния дроб, храната „CASA-FERA" Adult съдържа понижено количество протеини, но с висока биологична стойност и лесно смилаеми. Храната „CASA-FERA" Adult е бедна на натрий, което е от значение за регулиране на кръвното налягане и благоприятства функцията на сърцето.
 
Физическата форма на куче в зряла възраст определя в голяма степен прогнозата за продължителност на живота. Добрата форма понижава риска от ракови заболявания, проблеми на двигателния апарат, диабет, бъбречни и сърдечносъдови заболявания.
 
Специфичните съставки на храната „CASA-FERA" Adult понижават риска от гореизброените заболявания, но е необходимо също така редовно да се следи физическото състояние на кучето. Тази форма зависи от приема на храна и на второ място, от движението. За постигането и поддържането на идеална форма, всяко куче се нуждае от необходимото количество храна „CASA-FERA" Adult.

Физическата форма на кучето предопределя до голяма степен прогнозата за продължителността на живота. Добрата форма е признак на понижен риск от ракови заболявания, проблеми на двигателния апарат, диабет, бъбречни заболявания и сърдечносъдови заболявания. Изброените патологии са основна причина за естествена или безболезнена смърт (евтаназия) при кучето.
 
Физическата форма зависи от приема на храна и на второ място, от движението. При кучетата на тази възраст не е възможно да бъдат дадени еднозначни указания за идеално тегло. Количеството храна, която получава всяко куче, трябва да бъде съобразена с постигането и поддържането на идеална форма. За животни склонни към наднормено тегло е подходяща храната „CASA-FERA" Light.
 
Състав: дехидратирано птиче месо, животинска мазнина (птича, говежда), рибено масло от сьомга, дехидратирано месо от риба, мая, дехидратирано агнешко месо, ориз, царевица, ечемик, сушена пулпа от захарно цвекло, царевичен глутен, яйчен прах, хидролизиран пилешки дроб, дехидратиран хемоглобин, минерали, целулоза, масло от ленено семе, фруктоолигозахариди, растителни екстракти.

Анализ: суров протеин 20%, сурова мазнина 10%, сурови фибри 3,5%, сурова пепел 4,7%, калций 0,7%, фосфор 0,48%.

Марка: Casa Fera

прегледи 71

За повече информация, поръчки и въпроси можете да се свържете с нас на телефон 0879 801 808 и на електронната поща (натиснете тук)

Свързани продукти