"CASA-FERA Adult" - Храна за зрели кучета - 3 кг.

Този продукт не може да бъде закупен!


Артикул код: 7562

Гранулираната храна е подходяща за зрели кучета от всички породи.

  • За дребните породи е добре да се дава на кучета от 9 месеца до 7 години.
  • За средните породи от 11 месеца до 6 години.
  • За едрите породи от 16 месеца до 5 години.

През тези периоди растежа да домашните любимци спира и е много важно да се поддържа тяхното физическо състояние. Тази храна осигурява висококачествени въглехидрати, мазнини и белтъчини, които подобряват консистенцията на изпражненията и подпомагат храносмилането.

Продукта съдържа големи количества Омега 3 мастни киселини и бета-глюкан. Омега 3 има противовъзпалителен ефект, прави козината по-лъскава и заздравява кожата, а бета-глюкана укрепва съпротивителните сили на организма. Храната на „Casa-Fera” има една основна цел и тя е да обезпечи дълъг и здравословен живот на четириногия ни приятел. Продукта понижава рисковете от ракови заболявания, тъй като има добавени антиоксиданти, които ограничават нежеланите ефекти на окислителите и се борят със свободните радикали.

Ниското съдържание на фосфор в храната понижава риска от бъбречни заболявания. Протеините в този продукт са лесно смилаеми и с висока биологична стойност. Те обаче са в по-малки количества с цел да се подпомогнат функциите на черния дроб и бъбреците. Ниските количества натрий подобряват функционирането на сърцето и регулират кръвното налягане.

Хранителния продукт подобрява физическата форма на кучето, а това е много важно за здравословния и продължителен живот. Добрата физическа форма от друга страна намалява рисковете от сърдечно-съдови заболявания, бъбречни заболявания и диабет. Поддържането на физическа форма зависи на първо място от приема на подходяща храна и на второ място от упражненията и движението.

***

Състав: дехидратирано птиче месо, животинска мазнина (птича, говежда), рибено масло от сьомга, дехидратирано месо от риба, мая, дехидратирано агнешко месо, ориз, царевица, ечемик, сушена пулпа от захарно цвекло, царевичен глутен, яйчен прах, хидролизиран пилешки дроб, дехидратиран хемоглобин, минерали, целулоза, масло от ленено семе, фруктоолигозахариди, растителни екстракти.

Аналитичен състав: суров протеин 20%, сурова мазнина 10%, сурови фибри 3,5%, сурова пепел 4,7%, калций 0,7%, фосфор 0,48%, витамин А 11 500 UI, витамин Д3 1150 UI, витамин Е 500 mg

Опаковка: 3 кг.

Марка: Casa Fera

5.0, 1 гласа

прегледи 392

За повече информация, поръчки и въпроси можете да се свържете с нас на телефон 0879 801 808 и на електронната поща (натиснете тук)

Свързани продукти