"CASA-FERA Junior" - Гранулирана храна за млади кучета 3 кг.

Този продукт не може да бъде закупен!


Артикул код: 7567

Гранулираната храна е съобразена с високите хранителни нужди на малките кученца от всички породи.

  • За дребните породи е добре да се дава на кученца от 4 седмици до 21 седмици.
  • За средните породи от 4 седмици до 26 седмици.
  • За едрите породи от 4 седмици до 29 седмици.

Отначало е добре да накисвате храната във вода и постепенно и бавно да преминавате към сухите гранули.

Тази фаза от жизнения цикъл на младите животни е свързана с най-бързи темпове на изграждане на нови тъкани и растеж. Доброто храносмилане на кученцата се подпомага от висококачествените въглехидрати, мазнини и белтъчини

Продукта съдържа големи количества Омега 3 мастни киселини и бета-глюкан. Омега 3 има противовъзпалителен ефект, прави козината по-лъскава и заздравява кожата, а бета-глюкана укрепва съпротивителните сили на организма. По време на този бърз процес на растеж често могат да възникнат проблеми с опорно-двигателния апарат, особено при по-големите породи. Поради това продукта е обогатен с достатъчни количества калций, които подпомагат изграждането на скелета. Постигнато е перфектно съотношение между калций и фосфор.

Хранителния продукт подобрява физическата форма на кучето, а това е много важно за здравословния и продължителен живот. Поддържането на физическа форма зависи на първо място от приема на подходяща храна и на второ място от упражненията и движението. Добрата физическа форма удължава живота на кучето и намалява риска от редица заболявания.

Много е важно е да постигнете оптимален баланс в темпа на растеж. Целта тук не е да се постигне максимален, а оптимален растеж. Прекалено бързото израстване може да има много сериозни негативни последствия, особено за по-големите породи кучета. Постигането на оптимално тегло намалява значително риска от ракови заболявания, артроза, тазобедрена дисплазия и остеохондроза.

***

Състав: дехидратирано птиче месо, рибено масло от сьомга, дехидратирано месо от риба, дехидратирано агнешко месо, животинска мазнина (птича, говежда), ориз, царевица, ечемик, сушена пулпа от захарно цвекло царевичен глутен, яйчен прах, мая хидролизиран пилешки дроб, дехидратиран хемоглобин, минерали, целулоза, масло от ленено семе, фруктоолигозахариди, растителни екстракти.

Аналитичен състав: суров протеин 24%, сурова мазнина 12%, сурови фибри 2,3%, сурова пепел 4,9%, калций 0,75%, фосфор 0,6%, витамин А 11 500 UI, витамин Д3 1150 UI, витамин Е 200 mg.

Опаковка: 3 кг.

Марка: Casa Fera

5.0, 1 гласа

прегледи 361

За повече информация, поръчки и въпроси можете да се свържете с нас на телефон 0879 801 808 и на електронната поща (натиснете тук)

Свързани продукти