"CASA-FERA Light" - Храна за кучета с наднормено тегло - 12.5 кг.

Този продукт не може да бъде закупен!


Артикул код: 7570

Гранулираната храна е съобразена с хранителни нужди на възрастните кучета от всички породи и е предназначена специално за животни с наднормено тегло. Излишните килограми са предпоставка за редица болести като сърдечно-съдови заболявания, бъбречни заболявания, диабет, проблеми с двигателния апарат и ракови заболявания.

През тази фаза от жизнения цикъл кучетата не растат, но трябва да се наблегне на тяхната физическа форма. Доброто храносмилане на кучетата се подпомага от висококачествените въглехидрати, мазнини и белтъчини. Те подобряват и консистенцията на изпражненията.

Продукта съдържа големи количества Омега 3 мастни киселини и бета-глюкан. Омега 3 има противовъзпалителен ефект, прави козината по-лъскава и заздравява кожата, а бета-глюкана укрепва съпротивителните сили на организма. Смилаемостта на храната е повишена.

Хранителния продукт подобрява физическата форма на кучето, а това е много важно за здравословния и продължителен живот. Поддържането на физическа форма зависи на първо място от приема на подходяща храна и на второ място от упражненията и движението. Добрата физическа форма удължава живота на кучето и намалява риска от редица заболявания.

Ниското съдържание на фосфор в храната понижава риска от бъбречни заболявания. Протеините в този продукт са лесно смилаеми и с висока биологична стойност. Те обаче са в по-малки количества с цел да се подпомогнат функциите на черния дроб и бъбреците. Ниските количества натрий подобряват функционирането на сърцето и регулират кръвното налягане.

***

Състав: дехидратирано птиче месо, рибено масло от сьомга, ечемик, ориз, сушена пулпа от захарно цвекло мая, животинска мазнина (птича), целулоза, хидролизиран пилешки дроб, дехидратиран хемоглобин, минерали, фруктоолигозахариди и растителни екстракти.

Аналитичен състав: суров протеин 20%, сурова мазнина 7%, сурови фибри 5%, сурова пепел 5%, витамин А 11 500 UI, витамин Д3 1150 UI, витамин Е 500 mg.

Опаковка: 12.5 кг.

Марка: Casa Fera

5.0, 1 гласа

прегледи 505

За повече информация, поръчки и въпроси можете да се свържете с нас на телефон 0879 801 808 и на електронната поща (натиснете тук)

Свързани продукти