"CASA-FERA Senior" - Храна за възрастни кучета - 12.5 кг.

Този продукт не може да бъде закупен!


Артикул код: 7568

Гранулираната храна е съобразена с хранителни нужди на възрастните кучета от всички породи.

  • За дребните породи е добре да се дава на кучета над 8 години.
  • За средните породи над 7 години.
  • За едрите породи над 6 години.

Тази фаза от жизнения цикъл кучетата не растат, но трябва да се наблегне на тяхната физическа форма. Доброто храносмилане на кучетата се подпомага от висококачествените въглехидрати, мазнини и белтъчини. Те подобряват и консистенцията на изпражненията.

Продукта съдържа големи количества Омега 3 мастни киселини и бета-глюкан. Омега 3 има противовъзпалителен ефект, прави козината по-лъскава и заздравява кожата, а бета-глюкана укрепва съпротивителните сили на организма. Смилаемостта на храната е повишена. Продукта е съобразен със затихването на някои жизнени функции при остаряващите кучета.

Хранителния продукт подобрява физическата форма на кучето, а това е много важно за здравословния и продължителен живот. Поддържането на физическа форма зависи на първо място от приема на подходяща храна и на второ място от упражненията и движението. Добрата физическа форма удължава живота на кучето и намалява риска от редица заболявания.

Ниското съдържание на фосфор в храната понижава риска от бъбречни заболявания. Протеините в този продукт са лесно смилаеми и с висока биологична стойност. Те обаче са в по-малки количества с цел да се подпомогнат функциите на черния дроб и бъбреците. Ниските количества натрий подобряват функционирането на сърцето и регулират кръвното налягане.

***

Състав: дехидратирано птиче месо, рибено масло от сьомга, дехидратирано месо от риба, дехидратирано агнешко месо, сушена пулпа от захарно цвекло, животинска мазнина (птича, говежда), мая, ориз, царевица, ечемик, царевичен глутен, яйчен прах, хидролизиран пилешки дроб, дехидратиран хемоглобин, минерали, целулоза, масло от ленено семе, фруктоолигозахариди, растителни екстракти.

Аналитичен състав: суров протеин 17%, сурова мазнина 9%, сурови фибри 3,7%, сурова пепел 4,9%, калций 0,74%, фосфор 0,59%, витамин А 11 500 UI, витамин Д3 1150 UI, витамин Е 600 mg

Опаковка: 12.5 кг.

Марка: Casa Fera

5.0, 1 гласа

прегледи 376

За повече информация, поръчки и въпроси можете да се свържете с нас на телефон 0879 801 808 и на електронната поща (натиснете тук)

Свързани продукти