CASA-FERA Sensitive - Пълноценна храна специално формулирана за да контролира хранителните алергии при кучета в зряла възраст - 3.00кг; 12.50кг

CASA-FERA Sensitive - Пълноценна храна специално формулирана за да контролира хранителните алергии при кучета в зряла възраст  - 3.00кг; 12.50кг
В наличност

Избери вариант:

Цена: 38.87 лв.


Артикул код: 105646

За поръчки: (0879) 801 808
Храната „CASA-FERA" Sensitive е специално формулирана за да контролира хранителните алергии при кучета в зряла възраст 

Хранителните алергии и непоносимостта към определени хранителни съставки могат да се проявят под формата на кожни заболявания (сърбеж, червенина, рани от разчесване) и/или стомашно-чревни симптоми (диария, повръщане). Съставките на храната „CASA-FERA" Sensitive са подбрани с цел профилактика и предотвратяване на патологията свързана с чувствителността към храни.

Храната „CASA-FERA" Sensitive е формулирана съобразно минималните хранителни нужди при възрастни кучета от всички породи. През тази фаза от живота на кучето няма растеж, а физическата форма трябва да се следи с повишено внимание. Източниците на белтъчини, мазнини и въглехидрати са висококачествени и спомагат храносмилането, съответно подобряват консистенцията на изпражненията.

Храната „CASA-FERA" Sensitive е допълнително обогатена с полиненаситени мастни киселини от групата омега-3 (EPA и DHA), които допринасят за доброто състояние на кожата и козината и повишават съпротивителните сили. Добавките от бета-глюкани също оказват благоприятно въздействие върху съпротивителните сили. Високото съдържание на омега-3 мастни киселини е ефикасно при възпалителни кожни заболявания.

Основните причини за естествената или безболезнена смърт (евтаназия) при кучетата са раковите заболявания, заболяванията на двигателния апарат, бъбречните, чернодробни и сърдечносъдови заболявания. Храната „CASA-FERA" Sensitive е формулирана с цел да осигури дълъг и здравословен живот на кучето. За да се намали рискът от ракови заболявания, към храната „CASA-FERA" Sensitive са прибавени антиоксиданти с повишена дозировка, възпрепятстващи формирането на свободни радикали и ограничаващи нежеланите ефекти на окислителите.

Храната е богата на полиненаситени мастни киселини от групата омега-3 (EPA и DHA), които допринасят за противораковата профилактика. Проблемите на двигателния апарат са често съпроводени от възпалителни процеси. Високото съдържание на мастни киселини омега-3 (EPA и DHA) в храната „CASA-FERA" Sensitive има противовъзпалителен ефект. Рискът от поява на бъбречни заболявания е понижен благодарение на добавките на антиоксиданти и най-вече на ниското съдържание на фосфор.

С цел подпомагане на бъбречната и чернодробна функция, храната „CASA-FERA" Sensitive съдържа оптимално количество лесно смилаеми протеини с висока биологична стойност. Храната за кучета „CASA-FERA" Sensitive е бедна на натрий, което е от значение за регулиране на кръвното налягане и благоприятства функцията на сърцето.

Физическата форма на кучето определя в голяма степен прогнозата за продължителност на живота. Незадоволителната форма е свързана с повишени рискове от ракови заболявания, нарушения на двигателния апарат, диабет, бъбречни и сърдечносъдови заболявания.

Специфичните съставки на храната „CASA-FERA" Sensitive намаляват риска от изброените заболявания, но е необходимо също така редовно да се наблюдава физическата форма на кучето. Тази форма зависи от приема на храна и на второ място, от движението. За постигането и поддържането на идеална форма, всяко куче следва да получава необходимото количество храна „CASA-FERA" Sensitive.

Състав: дехидратирано агнешко месо, сушена пулпа от захарно цвекло, рибено масло от сьомга, животинска мазнина (птича), мая, хидролизиран пилешки дроб, ориз, царевица, минерали, целулоза, фруктоолигозахариди.

Анализ: суров протеин 20%, сурова мазнина 10%, сурови фибри 3,5%, сурова пепел 5,2%, витамин А 11 500 UI, витамин Д3 1150 UI, витамин Е 500 mg, L-лизин 2,1 g, DL- метионин 0,2 g

Марка: Casa Fera

прегледи 92

За повече информация, поръчки и въпроси можете да се свържете с нас на телефон 0879 801 808 и на електронната поща (натиснете тук)

Свързани продукти