"CASA-FERA Sensitive" - Храна за кучета с хранителни алергии - 12.5 кг.

Този продукт не може да бъде закупен!


Артикул код: 7572

Гранулираната храна е съобразена с хранителни нужди на възрастните кучета от всички породи и е предназначена специално за животни, които имат хранителни алергии. Непоносимостта към определени хранителни съставки и хранителните алергии обикновено се проявяват под формата на кожни заболявания или стомашно-чревни симптоми (повръщане, диария). Храната съдържа специални съставки, които предотвратяват и действат профилактично на патологията, свързана с чувствителността към храните.

През тази фаза от жизнения цикъл кучетата не растат, но трябва да се наблегне на тяхната физическа форма. Доброто храносмилане на кучетата се подпомага от висококачествените въглехидрати, мазнини и белтъчини. Те подобряват и консистенцията на изпражненията.

Продукта съдържа големи количества Омега 3 мастни киселини и бета-глюкан. Омега 3 има противовъзпалителен ефект, прави козината по-лъскава и заздравява кожата, а бета-глюкана укрепва съпротивителните сили на организма. Смилаемостта на храната е повишена.

Хранителния продукт подобрява физическата форма на кучето, а това е много важно здравословния и продължителен живот на кучето. Поддържането на физическа форма зависи на първо място от приема на подходяща храна и на второ място от упражненията и движението. Добрата физическа форма удължава живота на кучето и намалява риска от редица заболявания.

Ниското съдържание на фосфор в храната понижава риска от бъбречни заболявания. Протеините в този продукт са лесно смилаеми и с висока биологична стойност. Те обаче са в по-малки количества с цел да се подпомогнат функциите на черния дроб и бъбреците. Ниските количества натрий подобряват функционирането на сърцето и регулират кръвното налягане.

***

Състав: дехидратирано агнешко месо, сушена пулпа от захарно цвекло, рибено масло от сьомга, животинска мазнина (птича), мая, хидролизиран пилешки дроб, ориз, царевица, минерали, целулоза, фруктоолигозахариди.

Аналитичен състав: суров протеин 20%, сурова мазнина 10%, сурови фибри 3,5%, сурова пепел 5,2%, витамин А 11 500 UI, витамин Д3 1150 UI, витамин Е 500 mg, L-лизин 2,1 g, DL- метионин 0,2 g

Опаковка: 12.5 кг.

Марка: Casa Fera

5.0, 1 гласа

прегледи 484

За повече информация, поръчки и въпроси можете да се свържете с нас на телефон 0879 801 808 и на електронната поща (натиснете тук)

Свързани продукти