Cat Chow Kitten с пилешко - Балансирана храна за котенца, подходяща и за бременни или кърмещи котки

Cat Chow Kitten с пилешко - Балансирана храна за котенца, подходяща и за бременни или кърмещи котки
В наличност

Цена: 10.53 лв.


Артикул код: 100068

За поръчки: (0879) 801 808

Цената е в насипен вариант за 1.00кг

Cat Chow Kitten с пилешко е храна, съобразена с потребностите на подрастващи, бременни или кърмещи котки. Тези животни се нуждаят от повече енергия, протеини, минерали, микроелементи и витамини.

Cat Chow Kitten с пилешко доставя на организма необходимата енергия и всички жизненоважни хранителни вещества, които са нужни за хармоничен растеж и здравословно развитие. Крокетите са лесни за дъвчене, защото тяхната големина е пригодена за челюстите на подрастващите животни.

Рецептата съдържа специална комбинация от подбрани натурални съставки: магданоз, спанак, моркови и грах. Храната е богата на витамин E, който подпомага естествените защитни сили на организма. Включеният в състава таурин е жизненоважен за котките, защото техният организъм не произвежда това вещество.

Тауринът стимулира сърдечните функции и подобрява зрението. Освен това в Cat Chow Kitten с пилешко има и известно количество докозахексаенова киселина (DHA), която е полезна за развитието на мозъка и умствените способности. Cat Chow Kitten с пилешко - обща информация:за котенца на възраст от 4 до 12 месеца подходяща за бременни и кърмещи котки основна храна с докозахексаенова киселина(DHA) с витамин E богата на животински протеини балансирани хранителни вещества и превъзходен вкус здравословно храносмилане съдържа таурин, който подпомага сърдечните функции и зрението без изкуствени оцветители, ароматизатори и консерванти

Фирмата Purina е в служба на домашните любимци и техните стопани вече повече от 80 години. Продуктите от серията Purina Cat Chow са подложени на непрекъснат качествен контрол и научни изследвания и са оптимално съобразени с хранителните и енергийните потребности на Вашата котка.

5.0, 1 гласа

прегледи 108

За повече информация, поръчки и въпроси можете да се свържете с нас на телефон 0879 801 808 и на електронната поща (натиснете тук)

Свързани продукти