CleanBox - постелка за котешка тоалетна от бял бентонит - различни аромати

Този продукт не може да бъде закупен!

CleanBox - постелка за котешка тоалетна от бял бентонит - различни аромати

Артикул код: 8083

За поръчки: (0879) 801 808

 

Слепваща бяла постелка компакт формула - премиум качество.

Опаковка от 5 кг.

100% естествен продукт - бял бентонит с размер 0.6-2.25 мм, 99.5% обезпрашена, 300-350% абсорбираща способност. Икномична - достатъчни са само 7 см. Изключително слепване - твърди бучки. Контрол на миризмите. Лесна за почистване

 

Предлага се в три варианта - натурал, лавандула и бебешка пудра.

Важно: Тъй като котките не обичат силните миризми и понякога отказват да ходят в ароматизирани постелки, CleanBox изпуска силната си миризма само при допир с течност. Така котките нямат проблем с аромата на CleanBox, а вие нямате пробем с неприятните миризми!

 

Постелка от бял бентонит - рамер "compact" (06-2.25mm), което означва по - малък рамер на гранулите и много кратно по - голяма абсорбационна повърхност (абсорбира 350%) в сравнение с масовите котешки тоалетни с размер "cource".

Слоят, достатъчен за хигиенично използване на постелката CleanBox, е само 7 см. Абсорбира течностите, преди да са достигнали дъното на съда. При всекидневно отстраняване на твърдите отпадъци, тоалетната ще е винаги чиста и без миризми.

 

Използването на този Премиум продукт намалява разходите за вашата котка!

 

CleanBox е търговска марка на Миазоо - качество, добра цена и изгодни промоции!

 

Производител: 8in1

5.0, 1 гласа

прегледи 306

За повече информация, поръчки и въпроси можете да се свържете с нас на телефон 0879 801 808 и на електронната поща (натиснете тук)

Свързани продукти