Warning: extract() expects parameter 1 to be array, boolean given in /home/baubau/public_html/shop.php on line 123

"Clix Retriever" - Ретрийвър с отделение за лакомства

В наличност

Цена: 19.38 лв.


Артикул код: 10123

За поръчки: (0879) 801 808

Clix Retriever” е продукт, който се използва за пренасяне на лакомства. Облицовката е водоустойчива, плаваща и видима. Кучето знае, че носи лакомство в устата си и ще го получи, ако изпълни желаната команда.

Продукта е създаден от д-р Роджър Мъгфорд, световноизвестен специалист по поведението на кучетата. Неговите продукти са познати в целия свят и са препоръчвани от много специалисти и ветеринари. Комплекта съдържа и книжка за употреба и обучение на български език.

Марка: Animal Lovers, Холандия

5.0, 1 гласа

прегледи 1875

За повече информация, поръчки и въпроси можете да се свържете с нас на телефон 0879 801 808 и на електронната поща (натиснете тук)

Коментари за "Clix Retriever" - Ретрийвър с отделение за лакомства

  1. 1.

    Много хубаво но моите родители не ми дават да купа на кучето си разни аксеослари защото има една много неудобна каишка но нали ви казвам родителите ми не дават да му купа удобна каишка и аз живея в град Кюстендил и имам хъски и тук няма хубав зоомагазин за да му купа хубава и удобна каишка а майка ми е ветеринар само на центъра има. зоомагазин дето има една хубава каишка с умекотена дръшка но пак не ми дават да му я купа защото е малко скъпа

Свързани продукти