CLY-600 Аквариум - 218л.

CLY-600 Аквариум - 218л.
В наличност

Цена: 1141.80 лв.

Аквариумът върви в комплект с филтрираща система, капак с осветление и шкаф.
● Модерен и изчистен дизайн

● Изработен от изключително висококачествени и устойчиви материали

● Стъклото има висока степен на прозрачност и засилва визуалните ефекти

● Към аквариума има филтрираща система, инсталирана на дъното, която улесняват почистването

● Може да се ползва за морски или сладководен аквариум

МОДЕЛ: CLY-600 Aквариум + Капак с осветление, Филтрация и Шкаф
Размери: 640 (L) x 640 (W) x 1650 (H)мм.
ОБЕМ: 218л.
Мощност на лампата: 4 x 15 W (T8)
Водна помпа: HQB-2000
Предлага се в следния цвят: черно със сиво Това е много популярен аквариум, изработен от фирмата-лидер в производството на аквариуми и аквариумна техника SUNSUN. Благодарение на красивия си и стилен дизайн може да бъде успешно съчетан във всички домове, офиси и обществени сгради. Придава спокойствие и приятна атмосфера във Вашия дом. Аквариумът до голяма степен е намерил приложение в ЕС и по света и изглежда много добре както за отглеждане на тропически видове рибки, така също и за аквариумни растения.

Аквариумът е една възможност да внесем частица от живата природа у дома , офиса или обществената сграда. Може би знаете колко отморително действа дори и краткия престой пред красиво подреден и аранжиран аквариум след напрегнат ден, а такива дни не са рядкост в ежедневието ни. С напредването на акваристиката, ние можем да Ви предложим огромно разнообразие от стилни и луксозни видове аквариуми във различна цветова гама и размери. Нашият стремеж е да задоволим желанието и на най-взискателните клиенти. Свържете се с нас за повече информация!

Производител: 8in1

прегледи 202

За повече информация, поръчки и въпроси можете да се свържете с нас на телефон 0893 376 705 и на електронната поща (натиснете тук)

Свързани продукти