"Dog Chow Puppy" - Храна с пиле и ориз за малки кученца - 15 кг.

Този продукт не може да бъде закупен!


Артикул код: 7107

Гранулираната храна е предназначена специално за малки кученца на възраст до 12 месеца.

В тази възраст кученцата се развиват много бързо и затова тяхната храна трябва да съдържа повече хранителни вещества. Този продукт съдържа пилешко месо, ориз и други съставки, които са съобразени с нуждите за нормален растеж на малкия домашен любимец.

Подходящата комбинация от Витамин D, фосфор и калций укрепва зъбите, ставите и костите. Съдържанието на Витамин Е и Витамин С има антиоксидантен ефект. Повишават естествените защитни функции на кученцето и се борят със свободните радикали. Фибрите от цикория и цвекло, заедно с ориза подобряват храносмилането и поддържат оптимална микрофлората в храносмилателния тракт.

***

Състав: Зърнени храни (мин. 4% пълнозърнести храни, мин. 4% ориз), Месо и месни субпродукти (мин. 14% месо, мин. 4% пиле), Екстракти на зеленчукови протеини, Мазнини от растителен и животински произход, Субпродукти от растителен произход (мин. 0,5% каша от цвекло), Зеленчуци (мин. 0,5% цикория), Минерални вещества.

Витамини: ВитаминиВитамин A: 15,000 IU/kg, Витамин D3: 1,000 IU/kg, Витамин E: 110 mg/kg, Витамин C: 70 mg/kg.

Начин на употреба:

За кученца до 3 месеца – 3-4 хранения на ден, като храната трябва предварително да бъде навлажнена. При кученца от 3 до 6 месеца – 3 хранения на ден като постепенно се намалява степента на навлажняване на храната. Кученца от 6 до 12 месеца – по 2 хранения на ден.

Кученцето трябва да се храни в продължение на 10-15 минути, след което отстранете храната, за да предотвратите преяждане. В случай на трупане на наднормено тегло намалете дневната дажба. Купичката на кученцето трябва винаги да е чиста и на достъпно място да има прясна вода. Храната е подходяща и за кърмещи или бременни кучета

Опаковка: 15 кг

Марка: DOG CHOW

5.0, 1 гласа

прегледи 558

За повече информация, поръчки и въпроси можете да се свържете с нас на телефон 0879 801 808 и на електронната поща (натиснете тук)

Свързани продукти